Курка фарширована по-єреванськи із млинцями

ДРУГІ СТРАВИ
812 Курка фарширована по-єреванськи із млинцями
Фото - Курка фарширована по-єреванськи із млинцями
інгредієнти:
  • Курка 1.7 кг
  • Гриби печериці (свіжі) 300 г
  • Цибуля ріпчаста 4 шт.
  • Горіхи волоські 50 г
  • Молоко 0.5 л
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Борошно пшеничне 0.25 кг
  • Олія рослинна
  • Овочі (асорті)
  • Часник 3 зуб.
  • Сметана 1 ст.л.
  • Майонез 1 ст.л.
  • Сіль
  • Спеції

Курка фарширована по-єреванський з млинцями інгредієнти

Курка фарширована по-єреванський з млинцями Курку розморозити, простежити, щоб шкірка була цілою.

фото Курка фарширована по-єреванський з млинцями Обережно зняти шкіру, залишивши на ніжках суглобів і крильцях до "ліктя".

Курка фарширована по-єреванський з млинцями Курка Тушку курки розділити на шматочки.

Курка фарширована по-єреванський з млинцями Гриби печериціВідварити із сіллю та спеціями у невеликій кількості води. 

 

Курка фарширована по-єреванський з млинцями Цибуля ріпчаста Приготувати начинку.

Печериці почистити і нарізати.

Курка фарширована по-єреванський з млинцями Горіхи волоські Обсмажити до готовності.

Курка фарширована по-єреванський з млинцями Молоко Ріпчасту цибулю дрібно нашаткувати й обсмажити до прозорості.

Курка фарширована по-єреванський з млинцями Яйце куряче Горіхи подрібнити.

Курка фарширована по-єреванський з млинцями Борошно пшеничнеІз молока, яйця та борошна замісити тісто і випекти тоненькі млинці (11 штук).

Відварену курку відокремити від кісток, подрібнити і додати печериці, цибулю, горіхи, подрібнений часник, спеції (суміш перців, хмелі-сунелі, аджика). Для соковитості додати трохи бульйону, у якому варилася курка.

Курка фарширована по-єреванський з млинцями Масло рослинне Начинку загорнути у млинці.

Курка фарширована по-єреванський з млинцями Овочі Млинцями нафарширувати шкіру курки, надаючи їй природну форму.

Курка фарширована по-єреванський з млинцями Часник Укласти підготовлену тушку на пергамент, обмазати сумішшю сметани і майонезу, змішаною зі спеціями.

Курка фарширована по-єреванський з млинцями Сметана Відправити у розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин. 

Гарнірувати овочами.

 

Польская выпечка рецептыРецепты Мультиварка Пошагово. Авторские рецепты

Мультиварка Philips - рецепти святкових закусок. Рецепты для мультиварки, вкусно.

www.recepti.biz.uaпирог песочный с яблоками

Легкие блюдаНовости легкой атлетики. Федерация легкой атлетики

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт торту пяна вишня.

Яблочный штрудель с корицей

медовик торт

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter