Курка фарширована по-єреванськи із млинцями
- Курка 1.7 кг
- Гриби печериці (свіжі) 300 г
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Горіхи волоські 50 г
- Молоко 0.5 л
- Яйце куряче 1 шт.
- Борошно пшеничне 0.25 кг
- Олія рослинна
- Овочі (асорті)
- Часник 3 зуб.
- Сметана 1 ст.л.
- Майонез 1 ст.л.
- Сіль
- Спеції
Курку розморозити, простежити, щоб шкірка була цілою.
Обережно зняти шкіру, залишивши на ніжках суглобів і крильцях до "ліктя".
Тушку курки розділити на шматочки.
Відварити із сіллю та спеціями у невеликій кількості води.
Приготувати начинку.
Печериці почистити і нарізати.
Обсмажити до готовності.
Ріпчасту цибулю дрібно нашаткувати й обсмажити до прозорості.
Горіхи подрібнити.
Із молока, яйця та борошна замісити тісто і випекти тоненькі млинці (11 штук).
Відварену курку відокремити від кісток, подрібнити і додати печериці, цибулю, горіхи, подрібнений часник, спеції (суміш перців, хмелі-сунелі, аджика). Для соковитості додати трохи бульйону, у якому варилася курка.
Начинку загорнути у млинці.
Млинцями нафарширувати шкіру курки, надаючи їй природну форму.
Укласти підготовлену тушку на пергамент, обмазати сумішшю сметани і майонезу, змішаною зі спеціями.
Відправити у розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин.
Гарнірувати овочами.
Польская выпечка рецептыРецепты Мультиварка Пошагово. Авторские рецепты
Мультиварка Philips - рецепти святкових закусок. Рецепты для мультиварки, вкусно.
www.recepti.biz.uaпирог песочный с яблоками
Легкие блюдаНовости легкой атлетики. Федерация легкой атлетики
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт торту пяна вишня.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter