Курка, фарширована перловою кашею і маслинами

ДРУГІ СТРАВИ
704 Курка, фарширована перловою кашею і маслинами
Фото - Курка, фарширована перловою кашею і маслинами
інгредієнти:
  • Курча 1800 г
  • Крупа перлова 200 г
  • Маслини 26 шт.
  • Сіль
  • Перець

Курка, фарширована перловою кашею і маслинами інгредієнти Курка, фарширована перловою кашею і маслинами

фото Курка, фарширована перловою кашею і маслинами Курка, фарширована перловою кашею і маслинами Курча охолоджений

Курка, фарширована перловою кашею і маслинами Крупа перлова Курка, фарширована перловою кашею і маслинами Маслини

Курка, фарширована перловою кашею і маслинами Сіль Курка, фарширована перловою кашею і маслинами Перець

 

 

Курка, фарширована перловою кашею і маслинами Курка, фарширована перловою кашею і маслинами

Перлову крупу залити водою кімнатної температури на 10-12 годин. 

Відварити крупу в підсоленій киплячій воді до готовності (20 хвилин). 

Добре промити під проточною водою. 

У кашу додати порізані маслини, нафарширувати курча, зафіксувати шкіру зубочистками, курча посолити, поперчити. 

Курча загорнути у конверт із фольги, запікати в розігрітій до 250 градусів духовці 45 хвилин, відкрити фольгу, запікати до рум'яної скоринки (близько 20 хвилин).

Рецепт салата с фетой и помидорами и огурцамиКулинарные рецепты. Рецепты и советы

салаты с фетой

рецепты морепродукты салаты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter