Курка, фарширована перловою кашею і маслинами
751
інгредієнти:
- Курча 1800 г
- Крупа перлова 200 г
- Маслини 26 шт.
- Сіль
- Перець
Перлову крупу залити водою кімнатної температури на 10-12 годин.
Відварити крупу в підсоленій киплячій воді до готовності (20 хвилин).
Добре промити під проточною водою.
У кашу додати порізані маслини, нафарширувати курча, зафіксувати шкіру зубочистками, курча посолити, поперчити.
Курча загорнути у конверт із фольги, запікати в розігрітій до 250 градусів духовці 45 хвилин, відкрити фольгу, запікати до рум'яної скоринки (близько 20 хвилин).
Рецепт салата с фетой и помидорами и огурцамиКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі