Курка, фарширована печінкою, грибами та цибулею зі смаком цитрусових

ДРУГІ СТРАВИ
947 Курка, фарширована печінкою, грибами та цибулею зі смаком цитрусових
Фото - Курка, фарширована печінкою, грибами та цибулею зі смаком цитрусових
інгредієнти:
  • Курка 1 шт.
  • Печінка куряча 8 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Часник 6 зуб.
  • Гриби (свіжі) 300 г
  • Сіль 1 ч.л.
  • Перець 1 ч.л.
  • Олія оливкова 5 ст.л.
  • Сік апельсиновий 0.25 скл.
  • Сік лимонний 0.25 скл.
  • Цедра лимона 1 ст.л.
  • Цедра апельсина 1 ст.л.
  • Соєвий соус 2 ст.л.
  • Мед 2 ст.л.

Добре помити курку, посолити і поперчити зсередини. Всі інгредієнти для соусу змішати (олія, сік апельсиновий, сік лимонний, цедра лимона і апельсина, соєвий соус, мед, 3 зуб. часнику). Курку викласти у форму і вилити на неї соус. Курку бажано маринувати кілька годин, періодично перевертаючи і поливаючи соусом.

Змішати всі інгредієнти для начинки (печінка, цибуля, 3 зуб. часнику, гриби, сіль, перець). Курячу печінку розрізати на 4 частини, цибулю і часник порізати на дрібні кубики, гриби на великі шматочки. Коли курка промаринується кілька годин, половину начинки помістити у курку, іншу половину покласти навколо курки. Запікати у духовці протягом години при 220 градусах до утворення золотої шкірки.

Рецепты рождественской выпечкиРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты

Рецепты для пароварки, вкусно: салат коктейль рецепты с фото. Поможем выйти замуж в Германию.

Рецепты салат морепродукты. Рецепт салат морепродукты.