Курка, фарширована печінкою, грибами та цибулею зі смаком цитрусових
- Курка 1 шт.
- Печінка куряча 8 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 6 зуб.
- Гриби (свіжі) 300 г
- Сіль 1 ч.л.
- Перець 1 ч.л.
- Олія оливкова 5 ст.л.
- Сік апельсиновий 0.25 скл.
- Сік лимонний 0.25 скл.
- Цедра лимона 1 ст.л.
- Цедра апельсина 1 ст.л.
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Мед 2 ст.л.
Добре помити курку, посолити і поперчити зсередини. Всі інгредієнти для соусу змішати (олія, сік апельсиновий, сік лимонний, цедра лимона і апельсина, соєвий соус, мед, 3 зуб. часнику). Курку викласти у форму і вилити на неї соус. Курку бажано маринувати кілька годин, періодично перевертаючи і поливаючи соусом.
Змішати всі інгредієнти для начинки (печінка, цибуля, 3 зуб. часнику, гриби, сіль, перець). Курячу печінку розрізати на 4 частини, цибулю і часник порізати на дрібні кубики, гриби на великі шматочки. Коли курка промаринується кілька годин, половину начинки помістити у курку, іншу половину покласти навколо курки. Запікати у духовці протягом години при 220 градусах до утворення золотої шкірки.
Рецепты рождественской выпечкиРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Рецепты для пароварки, вкусно: салат коктейль рецепты с фото. Поможем выйти замуж в Германию.
Рецепты салат морепродукты. Рецепт салат морепродукты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter