Курка, фарширована млинцями "Збірна"
- Курка 1600 г
- Млинці 12 шт.
- Рис варений 100 г
- Печериці 200 г
- Броколі заморожена 100 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 3 зуб.
- Майонез
- Сіль
Із підготовленої курки обережно зняти шкіру, починаючи зі спинки. Крила і ніжки відрубати по суглобу.
Зняти м'ясо із кістки.
Броколі відварити до напівготовності.
Пропустити куряче філе через м'ясорубку разом з цибулею, часником і капустою.
Печериці нарізати кубиками, обсмажити на олії.
Додати разом із вареним рисом у фарш. Посолити, поперчити, добре перемішати.
Отриману начинку намазати на млинці.
Згорнути млинці рулетиками.
Підготовлені млинці укласти у шкіру, зашити отвори.
Загорнути у фольгу.
Викласти на деко, налити до половини води і поставити у духову шафу на одну годину (якщо вода за цей час википить, то підлити).
Після вказаного часу, розгорнути фольгу, змастити курочку майонезом і поставити запікатися ще на 10-15 хвилин.
Готову курку звільнити від фольги, викласти на тарілку і подати на стіл.
Здесьяк варити уху
Рецепты торт киевскийРецепты и советы
www.recepti.biz.uaЗакуски из перепелиных яиц. Вкусно, полезно
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter