Курка, фарширована млинцями "Збірна"

ДРУГІ СТРАВИ
1105 Курка, фарширована млинцями "Збірна"
Фото - Курка, фарширована млинцями
інгредієнти:
  • Курка 1600 г
  • Млинці 12 шт.
  • Рис варений 100 г
  • Печериці 200 г
  • Броколі заморожена 100 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Майонез
  • Сіль

Курка, фарширована млинцями Із підготовленої курки обережно зняти шкіру, починаючи зі спинки. Крила і ніжки відрубати по суглобу.

Курка, фарширована млинцями Зняти м'ясо із кістки.

фото Курка, фарширована млинцями Броколі відварити до напівготовності.

Курка, фарширована млинцями Пропустити куряче філе через м'ясорубку разом з цибулею, часником і капустою.

Курка, фарширована млинцями Печериці нарізати кубиками, обсмажити на олії.

Додати разом із вареним рисом у фарш. Посолити, поперчити, добре перемішати.

Курка, фарширована млинцями Отриману начинку намазати на млинці.

Курка, фарширована млинцями Згорнути млинці рулетиками.

Курка, фарширована млинцями Підготовлені млинці укласти у шкіру, зашити отвори.

Курка, фарширована млинцями Загорнути у фольгу.

Викласти на деко, налити до половини води і поставити у духову шафу на одну годину (якщо вода за цей час википить, то підлити).

Після вказаного часу, розгорнути фольгу, змастити курочку майонезом і поставити запікатися ще на 10-15 хвилин.

Готову курку звільнити від фольги, викласти на тарілку і подати на стіл.

 

Здесьяк варити уху

Рецепты торт киевскийРецепты и советы

www.recepti.biz.uaЗакуски из перепелиных яиц. Вкусно, полезно

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter