Курка фарширована "Інтриганка"
- Курка 1.5 кг
- Гречка 100 г
- Фініки 30 г
- Часник 2 зуб.
- Куркума 5 г
- Кориця мелена 2 г
- Горіх мускатний 2 г
- Перець чорний мелений 1 г
- Мед рідкий 2 ч.л.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Сіль
Для маринаду змішати всі інгредієнти (куркума, кориця, горіх мускатний, перець, мед, олія, сіль).
Змастити підготовлену курку маринадом (залишити трохи для запікання).
Залишити у прохолодному місці на 1 годину.
У фініків видалити кісточки, нарізати.
Змішати із відвареною гречкою і пропущеним через прес часником. Посолити.
Начинити начинкою курку.
Курочку загорнути у фольгу і запікати у духовій шафі 40 хвилин.
Дістати курку, фольгу розгорнути.
Змастити курочку маринадом, що залишився і поставити запікатися ще на 15 хвилин, до утворення скоринки.
Готову курочку викласти на тарілку, розрізати на шматочки.
Дамский салат рецепт каперсы тут
Рецепт смачного тортаРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Продажа малайзийских столов: праздничные новогодние блюда.
www.recepti.biz.ua рецепт салат царская охота с языком
Окрошка на воде с майонезом видеоВкусные и оригинальные рецепты приготовления окрошки
Мини-Капрезе на шпажках: приготовление канапе. Рецепты Для Мультиварки.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter