Курка фарширована "Галантін"

ДРУГІ СТРАВИ
662 Курка фарширована "Галантін"
Фото - Курка фарширована
інгредієнти:
  • Курка 1 шт.
  • Шпик 100 г
  • Яйце 3 шт.
  • Горошок консервований 150 г
  • Молоко 250 мл
  • Мускатний горіх мелений
  • Перець чорний
  • Свинина 300 г

На тушці курки зробити поздовжній розріз уздовж хребта і поступово зрізати шкіру. Залишити зі шкірою лише крильця (їх обережно перерубати по хрящику, і кінчику (хрящики) ніжок, щоб фарш не вилазив).

М'якоть відокремити від кісток. Кістки зварити у воді.

Із м'якоті приготувати фарш з додаванням невеликої кількості свинини (на 1000 г курки, свинини грам 300). Пропустити м'ясо через м'ясорубку. Додати сіль, перець, мускатний горіх, одне сире яйце, молока 200-250 г. Вимішати фарш. Він повинен бути ніжним. Додати консервований горошок (150 г) і порізаний дрібними кубиками шпик (100 г). Всe перемішати і акуратно набити шкірку фаршем, починаючи з набивання ніжок.

Щільно з’єднати шов і перетягнути тушку марлею, зав'язати ниткою.

Із бульйону вийняти кістки і занурити туди фаршировану тушку. Варити 1-1,5 години.

Дістати. Розмотати. Остудити. Нарізати на порції.

Соус: 2 частини майонезу до 1 частини кетчупу і дрібно порізані корнішони. Перемішати.

Рецепты Десертов - французские десерты рецепты. Рецепты Для Мультиварки.

Пироговая лавка. Доставка пирогов - пирог из тыквы.

Торты из печенья без выпечки. Торт Сметанный с клубничкой (без выпечки.

Рецепты консервирования салата из моркови. Рецепт салата из корейской моркови.

www.recepti.biz.ua скачать рецепты выпечка для микроволновой Печи

Рецепты салат с консервированным лососем пошаговый с фото тут

кулинария пирог с капустой

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter