Курка фарширована "Галантін"
- Курка 1 шт.
- Шпик 100 г
- Яйце 3 шт.
- Горошок консервований 150 г
- Молоко 250 мл
- Мускатний горіх мелений
- Перець чорний
- Свинина 300 г
На тушці курки зробити поздовжній розріз уздовж хребта і поступово зрізати шкіру. Залишити зі шкірою лише крильця (їх обережно перерубати по хрящику, і кінчику (хрящики) ніжок, щоб фарш не вилазив).
М'якоть відокремити від кісток. Кістки зварити у воді.
Із м'якоті приготувати фарш з додаванням невеликої кількості свинини (на 1000 г курки, свинини грам 300). Пропустити м'ясо через м'ясорубку. Додати сіль, перець, мускатний горіх, одне сире яйце, молока 200-250 г. Вимішати фарш. Він повинен бути ніжним. Додати консервований горошок (150 г) і порізаний дрібними кубиками шпик (100 г). Всe перемішати і акуратно набити шкірку фаршем, починаючи з набивання ніжок.
Щільно з’єднати шов і перетягнути тушку марлею, зав'язати ниткою.
Із бульйону вийняти кістки і занурити туди фаршировану тушку. Варити 1-1,5 години.
Дістати. Розмотати. Остудити. Нарізати на порції.
Соус: 2 частини майонезу до 1 частини кетчупу і дрібно порізані корнішони. Перемішати.
Рецепты Десертов - французские десерты рецепты. Рецепты Для Мультиварки.
Пироговая лавка. Доставка пирогов - пирог из тыквы.
Торты из печенья без выпечки. Торт Сметанный с клубничкой (без выпечки.
Рецепты консервирования салата из моркови. Рецепт салата из корейской моркови.
www.recepti.biz.ua скачать рецепты выпечка для микроволновой Печи
Рецепты салат с консервированным лососем пошаговый с фото тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter