Курка фарширована
- Курка 1 шт.
- Рис 1 скл.
- Гриби (лисички, печериці, гливи) 300 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сир 100 г
- Спеції (сіль, перець, приправи)
- Соєвий соус 4 ст.л.
- Паприка червона 1 шт.
- Сік лимона 3 ст.л.
Курку розрізати по спинці і видалити кістки, крім крилець і половини кісточок ніжок. Відбити молотком із внутрішньої сторони. Натерти сумішшю часнику, імбиру, лимонного соку і соєвого соусу.
Для начинки відварити рис, підсмажити лисички з цибулею і паприкою.
З'єднати рис охолоджений, гриби з овочами і додати 70-100 г тертого сиру.
Спинку курки з'єднати шпажками, залишивши отвір для заповнення начинкою. Після закладання всієї начинки заколоти шпажками. Зв'язати ніжки разом.
Запекти у фользі, поклавши на спинку.
У спеченої курки розв'язати ніжки і прикрасити майонезом, сметаною.
Кулинарные рецепты сайты. Открыть кулинарный сайт.
www.recepti.biz.uaПоставки тортов, хлеба, выпечки и др
Вы кондитер из Петербурга - недорогой крем для торта. Заказать торт на свадьбу.
Василий сергеевич кульков здесь
Польская кухня рецептыПольское турагентство. Польская светотехническая продукция
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter