Курка фарширована

ДРУГІ СТРАВИ
628 Курка фарширована
Фото - Курка фарширована
інгредієнти:
  • Курка 1 шт.
  • Рис 1 скл.
  • Гриби (лисички, печериці, гливи) 300 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Сир 100 г
  • Спеції (сіль, перець, приправи)
  • Соєвий соус 4 ст.л.
  • Паприка червона 1 шт.
  • Сік лимона 3 ст.л.

Курку розрізати по спинці і видалити кістки, крім крилець і половини кісточок ніжок. Відбити молотком із внутрішньої сторони. Натерти сумішшю часнику, імбиру, лимонного соку і соєвого соусу.

Для начинки відварити рис, підсмажити лисички з цибулею і паприкою.

З'єднати рис охолоджений, гриби з овочами і додати 70-100 г тертого сиру.

Спинку курки з'єднати шпажками, залишивши отвір для заповнення начинкою. Після закладання всієї начинки заколоти шпажками. Зв'язати ніжки разом.

Запекти у фользі, поклавши на спинку.

У спеченої курки розв'язати ніжки і прикрасити майонезом, сметаною.

 

Кулинарные рецепты сайты. Открыть кулинарный сайт.

www.recepti.biz.uaПоставки тортов, хлеба, выпечки и др

Вы кондитер из Петербурга - недорогой крем для торта. Заказать торт на свадьбу.

Василий сергеевич кульков здесь

Польская кухня рецептыПольское турагентство. Польская светотехническая продукция

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter