Курка фарширована
- Курка 1.6 кг
- Гриби 100 г
- Яйце куряче 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 300 г
- Молоко 100 мл
- Масло вершкове 200 г
- Борошно 50 г
- Сіль
- Перець
- Олія рослинна
- Приправа (для курки)
- Майонез (сметана)
Із курки обережно зняти шкіру, щоб залишилися крила і гомілка разом зі шкірою. М'ясо відварити. Потім відокремити від кістки.
Цибулю нарізати великим кубиком і обсмажити на олії. Потім м'ясо, цибулю та гриби пропустити через м'ясорубку, додати вершкове масло, 2 яйця, сіль, перець і курячу приправу.
Із молока, яєць замісити тісто для звичайних налисників. Обсмажити 10-12 млинців, але не солодких. Потім ці млинці нафарширувати фаршем, по 70 грам на млинець, згортаючи у вигляді трубочок.
Потім шкіру курки викласти на стіл і на спинку із внутрішньої сторони викласти залишок фаршу. Розподілити його по всій поверхні шкіри, як млинець, і зверху покласти гіркою трубочки із млинців. Закрити шкірою і зафіксувати зубочисткою, щоб кінці шкіри трималися і при запіканні не розкрилися. Курку перевернути, верх змастити майонезом або сметаною і покласти на деко, на яке попередньо порізати цибулю кільцями. Залити деко водою і поставити курку у духовку на 45-50 хвилин при температурі 180-190 градусів.
конфеты ирис в домашних условиях
Рецепт салат мимоза. Салат мимоза рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter