Курка фарширована

ДРУГІ СТРАВИ
630 Курка фарширована
Фото - Курка фарширована
інгредієнти:
  • Курка 1.6 кг
  • Гриби 100 г
  • Яйце куряче 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста 300 г
  • Молоко 100 мл
  • Масло вершкове 200 г
  • Борошно 50 г
  • Сіль
  • Перець
  • Олія рослинна
  • Приправа (для курки)
  • Майонез (сметана)

Із курки обережно зняти шкіру, щоб залишилися крила і гомілка разом зі шкірою. М'ясо відварити. Потім відокремити від кістки.

Цибулю нарізати великим кубиком і обсмажити на олії. Потім м'ясо, цибулю та гриби пропустити через м'ясорубку, додати вершкове масло, 2 яйця, сіль, перець і курячу приправу.

Із молока, яєць замісити тісто для звичайних налисників. Обсмажити 10-12 млинців, але не солодких. Потім ці млинці нафарширувати фаршем, по 70 грам на млинець, згортаючи у вигляді трубочок.

Потім шкіру курки викласти на стіл і на спинку із внутрішньої сторони викласти залишок фаршу. Розподілити його по всій поверхні шкіри, як млинець, і зверху покласти гіркою трубочки із млинців. Закрити шкірою і зафіксувати зубочисткою, щоб кінці шкіри трималися і при запіканні не розкрилися. Курку перевернути, верх змастити майонезом або сметаною і покласти на деко, на яке попередньо порізати цибулю кільцями. Залити деко водою і поставити курку у духовку на 45-50 хвилин при температурі 180-190 градусів.

 

конфеты ирис в домашних условиях

Рецепт салат мимоза. Салат мимоза рецепт.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter