Курка фарширована
- Курка 1 шт.
- Гриби
- Морква 1 шт.
- Цибуля 2 шт.
- Хліб 100 г
- Броколі 200 г
- Чорнослив
- Яйце 2 шт.
- Сіль
- Перець
- Майонез
Курочку помити, очистити від пір'я, при необхідності обсмалити.
Зняти із курочки шкіру, кісточки біля лапок залишити і крильця теж.
Зрізати по максимуму м'ясо із кісток.
Відварити у підсоленій воді броколі. Почистити цибулю, натерти моркву, обшпарити чорнослив і залити невеликою кількістю окропу хліб. Усе перекрутити через м'ясорубку 2 рази. Посолити, поперчити, посипати приправою. Все перемішати.
Якщо при відділенні шкірки від курочки з'явилися дірки - їх зашити, залишити одну, що "біля попки". Через неї начинити курку, поклавши у середину 2 варених яйця. Потім отвір зашити. Укласти курочку на деко, змащене олією. Змастити курку майонезом.
Готувати курку при 200°С до готовності (близько години).
Подавати із вершковим хроном.
Рецепты на праздничный стол: рецепт торта киевский. Вкуснейшие рецепты тут.
Вкусные Рецепты В Мультиварке - мимоза салат рецепт. Салат Мимоза.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter