Курка "Чорносливка"
- Курка 1.5 кг
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Перець болгарський (зелений) 4 шт.
- Часник 6 зуб.
- Чорнослив (без кісточок) 200 г
- Родзинки (без кісточок) 0.5 скл.
- Сік лимона 1 ст.л.
- Сіль
- Цукор 2 ст.л.
- Олія рослинна
Підготовлене м'ясо птиці розрізати на порційні шматочки.
Чорнослив замочити у воді на 10-15 хвилин.
Перець паприку нарізати соломкою, змішати із різаним часточками часником і спасерувати на олії до напівготовності.
Шматочки курки натерти сіллю і обсмажити на іншій сковороді без олії по 3-4 хвилини із кожного боку.
На залишеному після обсмажування курки жирі спасерувати цибулю.
У каструльці перемішати спасеровані перець, часник і цибулю.
На спасеровані овочі укласти шматочки обсмаженої курки.
Зверху курки укласти чорнослив, родзинки, додати сік лимона і цукор.
Накрити каструльку кришкою і тушкувати у духовці, розігрітій до 150°С близько 35-40 хвилин.
Сливи і родзинки стануть м'якими - це ознака готовності страви.
Подавати із рисом, картоплею.
Очень вкусные салаты: салат с сердцем и горошком.
Салат из брокколи с морковью. Салат из минтая с брокколи и тофу.
recepti.biz.ua Коронный рецепт блинов от Юлии Высоцкой
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter