Курка "Чорносливка"

ДРУГІ СТРАВИ
609 Курка "Чорносливка"
Фото - Курка
інгредієнти:
  • Курка 1.5 кг
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Перець болгарський (зелений) 4 шт.
  • Часник 6 зуб.
  • Чорнослив (без кісточок) 200 г
  • Родзинки (без кісточок) 0.5 скл.
  • Сік лимона 1 ст.л.
  • Сіль
  • Цукор 2 ст.л.
  • Олія рослинна

Курка Підготовлене м'ясо птиці розрізати на порційні шматочки.

Курка Чорнослив замочити у воді на 10-15 хвилин.

фото Курка Перець паприку нарізати соломкою, змішати із різаним часточками часником і спасерувати на олії до напівготовності.

Курка Шматочки курки натерти сіллю і обсмажити на іншій сковороді без олії по 3-4 хвилини із кожного боку.

Курка На залишеному після обсмажування курки жирі спасерувати цибулю.

Курка У каструльці перемішати спасеровані перець, часник і цибулю.

Курка На спасеровані овочі укласти шматочки обсмаженої курки.

Курка Зверху курки укласти чорнослив, родзинки, додати сік лимона і цукор.

Курка Накрити каструльку кришкою і тушкувати у духовці, розігрітій до 150°С близько 35-40 хвилин.

Сливи і родзинки стануть м'якими - це ознака готовності страви.

Курка

Подавати із рисом, картоплею.


Очень вкусные салаты: салат с сердцем и горошком.

Салат из брокколи с морковью. Салат из минтая с брокколи и тофу.

recepti.biz.ua Коронный рецепт блинов от Юлии Высоцкой

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter