Курка "часникова"
- Курка (бройлерна) 1.4 кг
- Часник 6 зуб.
- Приправа (для курки) 1 упак.
- Пиво 0.5 л
Курку розрізати на порційні шматки. Скласти у глибоку миску, висипати пачку приправ, гарно перемішати.
Очистити головку часнику. Зубки натерти на дрібну тертку.
Вичавити часниковий сік. У медичний шприц набрати сік.
Кожному курячому шматочку необхідно зробити 2-3 часникові "ін'єкції". Знову курочку перемішати, придавити тарілкою і поставити у холодильник на ніч промаринуватися.
Зранку ароматні шматочки підсмажити до рум'яної скоринки.
Скласти у каструлю, залити пляшкою пива (із темним смак буде трохи солодше), прикрити кришкою і поставити на вогонь на 30 хвилин.
Салат из минтая с брокколи и тофу. Салат из фасоли с брокколи.
Рецепты мясных закусок с фотоКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Картошка В Мультиварке Рецепты: рецепты салатов с фото.
Майонез калорийностьПроизводство майонеза
Мимоза рецепт салатаКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter