Курка "Чаклунка"

ДРУГІ СТРАВИ
682 Курка "Чаклунка"
Фото - Курка
інгредієнти:
  • Курка 1500 г
  • Шинка (копчена куряча) 250 г
  • Чорнослив (без кісточки) 100 г
  • Вишня (в´ялена) 80 г
  • Часник 3 зуб.
  • Масло вершкове 50 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Гірчиця
  • Сіль
  • Майонез

Курка З обробленої курки зняти шкіру.

Курка Зрізати м'ясо з кістки.

фото Курка Отримане філе пропустити через м'ясорубку разом з шинкою, чорносливом, цибулею і часником.

 

Курка

Фарш посолити.

Курка Додати вишню і вершкове масло, добре перемішати.

Курка Нафарширувати курку, черевце зашити.

Курка Загорнути курку у фольгу.

Покласти на деко з водою, запікати в духовці 1 годину.

Курка Фольгу зняти, змастити майонезом з гірчицею. Запекти до утворення скориночки (10-15 хвилин). 

 

Рецепты приготовления мясных салатовМясных, фруктовых и экзотических салатов. Рецепты всевозможных диет

Холодные закуски в лаваше видеохолодные закуски в лаваше

Готовим со вкусом - вкусные рецепты с фото на пасху. Мультиварка Philips.

Рецепт греческого салата - салатики рецепты новинки. Рецепты с малиной.