Курка "Чаклунка"
682
інгредієнти:
- Курка 1500 г
- Шинка (копчена куряча) 250 г
- Чорнослив (без кісточки) 100 г
- Вишня (в´ялена) 80 г
- Часник 3 зуб.
- Масло вершкове 50 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Гірчиця
- Сіль
- Майонез
З обробленої курки зняти шкіру.
Зрізати м'ясо з кістки.
Отримане філе пропустити через м'ясорубку разом з шинкою, чорносливом, цибулею і часником.
Фарш посолити.
Додати вишню і вершкове масло, добре перемішати.
Нафарширувати курку, черевце зашити.
Загорнути курку у фольгу.
Покласти на деко з водою, запікати в духовці 1 годину.
Фольгу зняти, змастити майонезом з гірчицею. Запекти до утворення скориночки (10-15 хвилин).
Рецепты приготовления мясных салатовМясных, фруктовых и экзотических салатов. Рецепты всевозможных диет
Холодные закуски в лаваше видеохолодные закуски в лаваше
Готовим со вкусом - вкусные рецепты с фото на пасху. Мультиварка Philips.
Рецепт греческого салата - салатики рецепты новинки. Рецепты с малиной.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі