Курка "Бомбей"
541
інгредієнти:
- Курка 1.2 кг
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Коньяк 2 ст.л.
- Кориця 1 ч.л.
- Компот 4 ст.л.
- Сіль
Приготувати маринад і рясно змастити курку, залишити на 1-1,5 години.
Надлишки маринаду струсити, посолити, обсмажити, перевертаючи в олії до утворення рум'яної скориночки і в тій же посудині поставити у духовку (200°С) на нижній рівень.
Смажити 1 год, поливаючи маринадом і бульйоном.
Готову страву поставити у тепле місце, а сік від смаження закип'ятити із фруктовим компотом і бульйоном, додавши цукор і перець.
Кулинарные рецепты с пошаговым описаниемКулинарная социальная сеть. Программа Кулинарный блокнот
Рецепты торт киевскийРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Украшение тортов - крем для торта для украшения. Оригинальные Кремы.
Кофеварку эспрессо www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі