Курка "Бомбей"

ДРУГІ СТРАВИ
541 Курка "Бомбей"
Фото - Курка
інгредієнти:
  • Курка 1.2 кг
  • Олія рослинна 2 ст.л.
  • Коньяк 2 ст.л.
  • Кориця 1 ч.л.
  • Компот 4 ст.л.
  • Сіль

Приготувати маринад і рясно змастити курку, залишити на 1-1,5 години.

Надлишки маринаду струсити, посолити, обсмажити, перевертаючи в олії до утворення рум'яної скориночки і в тій же посудині поставити у духовку (200°С) на нижній рівень.

Смажити 1 год, поливаючи маринадом і бульйоном.

Готову страву поставити у тепле місце, а сік від смаження закип'ятити із фруктовим компотом і бульйоном, додавши цукор і перець.

Кулинарные рецепты с пошаговым описаниемКулинарная социальная сеть. Программа Кулинарный блокнот

Рецепты торт киевскийРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Украшение тортов - крем для торта для украшения. Оригинальные Кремы.

Кофеварку эспрессо www.recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter