Курка без кісток
- Курка 1 шт.
- Горіхи волоські
- Сіль
- Перeць чорний
- Часник 4 зуб.
- Маслo вершкове 50 г
- Петрушкa 0.5 скл.
- Майонез (сметана)
- Картопля 5 шт.
Помити картоплю і відварити до напівготовності.
Надрізати шкіру навколо ніг і обережно відділити, намагаючись не пошкодити шкіру.
Усі дірочки зашити.
М'ясо відділити від кісток, порубати ножем або через м'ясорубку.
Часник, петрушку, масло, січені волоські горіхи викласти у фарш, посолити, поперчити (чорний перець) і перемішати.
Набити шкірку, надати вигляд курки.
Вкласти розрізаний на чотири частини невеликий лимон, дві частини у груди і черевце, і по шматочку у ноги. Зашити черевце.
Картоплю варену розрізати навпіл, посолити.
Сметану або майонез змішати із червоним перцем, посолити.
Змастити обережно курку з усіх сторін отриманою сумішшю і викласти на змащене деко, навколо укласти картоплю.
Поставити у розігріту духовку на 40-60 хвилин.
Выпечка оптом: рождественские выпечки. Любишь сладости? Помни о фигуре.
Здесьсалати з яблуками
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter