Курка без кісток

ДРУГІ СТРАВИ
672 Курка без кісток
Фото - Курка без кісток
інгредієнти:
  • Курка 1 шт.
  • Горіхи волоські
  • Сіль
  • Перeць чорний
  • Часник 4 зуб.
  • Маслo вершкове 50 г
  • Петрушкa 0.5 скл.
  • Майонез (сметана)
  • Картопля 5 шт.

Курка без кісток інгредієнти Помити картоплю і відварити до напівготовності.

Курка без кісток Надрізати шкіру навколо ніг і обережно відділити, намагаючись не пошкодити шкіру.

фото Курка без кісток Курка без кісток Куріцa

 

Курка без кісток Горіхи волоські Усі дірочки зашити.

Курка без кісток Сіль М'ясо відділити від кісток, порубати ножем або через м'ясорубку.

Курка без кісток Перeц чорний Часник, петрушку, масло, січені волоські горіхи викласти у фарш, посолити, поперчити (чорний перець) і перемішати.

Курка без кісток Часник Набити шкірку, надати вигляд курки.

Курка без кісток Маслo вершкове Вкласти розрізаний на чотири частини невеликий лимон, дві частини у груди і черевце, і по шматочку у ноги. Зашити черевце.

Курка без кісток Петрушкa Картоплю варену розрізати навпіл, посолити.

Курка без кісток Майонез Сметану або майонез змішати із червоним перцем, посолити.

Курка без кісток Картопля Змастити обережно курку з усіх сторін отриманою сумішшю і викласти на змащене деко, навколо укласти картоплю.

Курка без кісток Курка без кісток

Поставити у розігріту духовку на 40-60 хвилин. 

 

Выпечка оптом: рождественские выпечки. Любишь сладости? Помни о фигуре.

Здесьсалати з яблуками

пражский салат яичный с майонезом

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter