Курка без кісток
- Курка 1 шт.
- Гриби (свіжі лисички) 500 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Сир твeрдий 200 г
- Майонез 2 ст.л.
- Морква 2 шт.
- Часник
- Спеції (для курки)
- Олія рослинна
- Вершки (сметана)
Гострим ножем розрізати тушку уздовж грудки, акуратно відокремити м'ясо від кісток.
У ніжках м'ясо підрізати ножем від кістки і відрубати кістку.
Натерти курку спеціями і часником.
На підготовлену тушку настругати сиру моркву.
Гриби і цибулю обсмажити, додати вершки або сметану, спеції, сіль.
Викласти поверх моркви.
Розплавити сир і укласти поверх грибів.
Згорнути тушку, надавши вид цілої курки. Обмазати майонезом і поставити у гарячу духовку. У процесі запікання поливати тушку виділеним жиром.
Запікати до золотисто-коричневої скориночки.
Салаты с яблоками рецепты с фото пошаговоМясных, фруктовых и экзотических салатов
Закваски для сыра ЧИЗ - как приготовить сыр фета в домашних условиях.
Салати з крабовими паличками рецепти фотосалати з крабовими паличками рецепти
Легкие рецепты приготовления блюд. Легкие рецепты вкусных блюд.
recepti.biz.ua готовим дома кулинарный сайт
http://recepti.biz.ua кулинарный сайт пряные травы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter