Курка "Африканська гостя"
- Філе куряче 300 г
- Олія рослинна
- Перець болгарський 1 шт.
- Цибуля порей 1 шт.
- Цибуля червона 1 шт.
- Йогурт (натуральний, несолодкий) 125 г
- Часник
- Горіх мускатний (мелений)
- Кардамон (мелений)
- Базилік (сушений)
- Салат (пекінська капуста)
Куряче філе без шкіри нарізати шматочками.
Обсмажити на олії, періодично помішуючи.
Нарізати цибулю порей і червону цибулю.
Болгарський перець нарізати соломкою.
Додати овочі до м'яса. Посолити і додати спеції: мускатний горіх (трохи), базилік і кардамон. Перемішати все і тушкувати до готовності.
Для соусу змішати йогурт (можна взяти густий кефір), часник (дрібно нарізаний) і базилік.
Викласти на тарілку салат або листя капусти, далі курку з овочами, зверху полити соусом.
Производство карамели пролиновых корпусов конфет http://recepti.biz.ua
Ищете диетические рецепты? Узнай - рецепты диетические. Диета: рецепты для похудения.
ЗдесьРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт пасхи в хлебопечке мулинекс 573807Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter