Курка а-ля провансаль

ДРУГІ СТРАВИ
744 Курка а-ля провансаль
Фото - Курка а-ля провансаль
інгредієнти:
  • Часник 10 зуб.
  • Кмин 2 ст.л.
  • Розмарин 2 ст.л.
  • Орегано 2 ст.л.
  • Базилік 2 ст.л.
  • Майоран 2 ст.л.
  • Шавлія 2 ст.л.
  • М´ята (перцева) 2 ст.л.
  • Перець чорний (мелений, горошком) 8 шт.
  • Сіль
  • Маслини (червоні, зелені і чорні) 0.5 бан.
  • Лавровий лист
  • Курка 1 шт.
  • Олія оливкова 5 ст.л.
  • Лимон 1 шт.

Курка а-ля провансаль Прованські трави (кмин, розмарин, шавлія, базилік, перцева м'ята, орегано і майоран) помити, дрібно нашаткувати або прокрутити у блендері. Перець горошком, лавровий лист потрібно розтовкти у ступці.

Часник почистити, розтовкти.

Курка а-ля провансаль У ступку додати трави, оливкову олію, сіль, перець і перемішати. Вичавити сік лимона, натерти цедру і ще раз добре перемішати. 

 

фото Курка а-ля провансаль

Курку помити, обсушити паперовим рушником.

Курка а-ля провансаль Натерти сіллю, перцем і добре змастити сумішшю із трав, часнику та оливкової олії зсередини і зовні.

Курка а-ля провансаль Залишити маринуватися на 30-40 хвилин.

Увімкнути духовку на 180 градусів і запікати протягом години-півтори.

Полити соком, що виділився. Коли духовку відключити, залишити курочку "відпочити" на 10-15 хвилин.

Курка а-ля провансаль Подавати із маслинами, печеною картоплею та овочами.

Курка а-ля провансаль

 

 

 

 

 

Рецепты с малиной - рождественские блюда рецепты. Рецепты быстрой и вкусной диеты.

холодные закуски из лаваша

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter