Курка а-ля провансаль
- Часник 10 зуб.
- Кмин 2 ст.л.
- Розмарин 2 ст.л.
- Орегано 2 ст.л.
- Базилік 2 ст.л.
- Майоран 2 ст.л.
- Шавлія 2 ст.л.
- М´ята (перцева) 2 ст.л.
- Перець чорний (мелений, горошком) 8 шт.
- Сіль
- Маслини (червоні, зелені і чорні) 0.5 бан.
- Лавровий лист
- Курка 1 шт.
- Олія оливкова 5 ст.л.
- Лимон 1 шт.
Прованські трави (кмин, розмарин, шавлія, базилік, перцева м'ята, орегано і майоран) помити, дрібно нашаткувати або прокрутити у блендері. Перець горошком, лавровий лист потрібно розтовкти у ступці.
Часник почистити, розтовкти.
У ступку додати трави, оливкову олію, сіль, перець і перемішати. Вичавити сік лимона, натерти цедру і ще раз добре перемішати.
Курку помити, обсушити паперовим рушником.
Натерти сіллю, перцем і добре змастити сумішшю із трав, часнику та оливкової олії зсередини і зовні.
Залишити маринуватися на 30-40 хвилин.
Увімкнути духовку на 180 градусів і запікати протягом години-півтори.
Полити соком, що виділився. Коли духовку відключити, залишити курочку "відпочити" на 10-15 хвилин.
Подавати із маслинами, печеною картоплею та овочами.
Рецепты с малиной - рождественские блюда рецепты. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter