Курка "а-ля бефстроганов"
- Філе куряче 400 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Печериці 200 г
- Сметана 200 г
- Маслo вершкове 15 г
- Олія рослинна
- Спеції (сіль і перець)
Цибулю порізати півкільцями, обсмажити на вершковому маслі до золотистого кольору.
Гриби порізати і обсмажити.
Куряче філе порізати соломкою (приблизно 6х1х0,5 см), обсмажити на великому вогні 2-3 хв. На середньому вогні смажити ще 10-15 хв.
До курки додати цибулю та печериці, посолити, поперчити і залити сметаною.
Тушкувати 3-5 хв. При бажанні можна влити трохи (1-2 ст. л.) води.
На гарнір відварити рис.
Рецепты салатов на любой вкус - салаты новинки рецепты. Готовим со вкусом.
Салати до Нового року 2013салати до нового року
Домашняя выпечка простые рецептыКулинарные рецепты. Сборник кулинарных рецептов
Продажа сельхозсырья,цветы - мясные салаты с ананасом.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепт салата с языка.
Праздничные салаты к новому годуПраздничное агентство
Набор для приготовления канапе купить recepti.biz.ua
Кулинарные рецепты - сайт кулинарный.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter