Курка
- Стегно куряче 1.5 кг
- Імбир (корінь)
- Часник 3 зуб.
- Горіхи кеш´ю (арахіс) 0.5 скл.
- Вода 0.5 скл.
- Олія рослинна 3 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Кардамон (коробочка) 4 шт.
- Гвоздика 4 шт.
- Кориця (паличкa) 1 шт.
- Коріандр (мелений) 1.5 ч.л.
- Кмин 1 ч.л.
- Паприка (мелена) 1 ч.л.
- Приправа (Гарам масала) 1 ч.л.
- Молоко (вершки) 0.5 скл.
- Йогурт (натуральний, без добавок) 0.5 скл.
- Крохмаль 2 ч.л.
- Шафран
- Сіль
- Кінза 0.25 скл.
- Перець чорний (мелений)
У блендері або процесорі змішати імбир, часник, воду і горіхи до консистенції пасти.
Нагріти на сковороді олію і обсмажити цибулю.
Потім додати кардамон, гвоздику, корицю, коріандр, паприку, гарам масалу і насіння кмину.
Обсмажити, доки не потемніє і не буде злегка пострілювати.
Додати пасту із горіхів, тушкувати хвилин 5-6.
Підготувати курку - помити, видалити шкіру, зрізати зайвий жир.
Додати курку до спецій і гарно змішати, щоб все м'ясо покрилося соусом. Зменшити вогонь, додати сіль, накрити кришкою і готувати хвилин 25-30.
Збити віночком йогурт і маленькими порціями додавати у соус, постійно розмішуючи. Тушкувати на середньому вогні.
Злегка підігріти молокo і додати кілька ниточок шафрану, після цього віночком вмішати крохмаль.
Додати до курки - це дозволить шафрану «віддати» максимум аромату і смаку. Всипати кінзу і тушкувати ще 5-8 хвилин.
Подавати із рисом або коржиками.
Мясные салаты без майонеза 2Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепт ужина на скорую руку. Рецепты для пекарни.
Рецепты Приготовления: французские салаты рецепты.
Рецепты салатов с морепродуктами. Салат из морепродуктов рецепт.
Салат с свежими шампиньонами рецептСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепт пасхи в хлебопечке панасоник 2500Кулинарные рецепты
http://recepti.biz.uaПироги на любой вкус. Классические и современные рецепты с пошаговыми фото
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter