Курка
- Курка
- Горіхи волоські 1 скл.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Маца (лаваш) 3 шт.
- Яйце 3 шт.
- Майонез 5 ст.л.
- Соус чилі 2 ч.л.
- Карі
- Паприка
- Кмин
- Куркума
- Сіль
Приготувати маринад. Змішати майонез, соус чилі солодкий, пару чайних ложок соусу карі, додати приправи (соус має бути кисло-пряний). Покрити курку, закласти соус усередину і під шкіру, куди можна дістати. Залишити маринуватися. Чим довше, тим смачніше.
Обсмажити до золотистого кольору цибулю на оливковій олії, висипати туди ж подрібнені волоські горіхи, обсмажити все разом, зняти з вогню, дати охолонути.
Подрібнити мацу на не дуже дрібні пластинки, змішати з яйцями і сіллю, дати просочитися.
З'єднати мацу з цибулею і горіхами. Ретельно розмішати.
Начинити курку, закладаючи начинку не тільки усередину, але і під шкіру. Укласти курку на змащене олією деко, накрити фольгою і в духовку на 1-1,5 год. У кінці зняти фольгу і дати курочці як слід підрум'янитися.
www.recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рейтинг известных кулинарных сайтов. Кулинарный сайт блокнот.
Современные салаты на день рожденияСовременное искусство. Национальный сервер современной прозы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter