Курчата в пивному клярі

ДРУГІ СТРАВИ
611 Курчата в пивному клярі
Фото - Курчата в пивному клярі
інгредієнти:
  • Курча 2 шт.
  • Борошно 160 г
  • Пиво 250 г
  • Яйце 2 шт.
  • Петрушка (корінь)
  • Селера (корінь)
  • Зелень (петрушка, кріп)
  • Цибуля зелeна
  • Сіль
  • Перець
  • Майоран

Очистити та порізати коріння для бульйону. Вимити курчат. Залити їх разом з корінням холодною водою, посолити, довести до кипіння і варити 40 хв . Після цього курчат вийняти і дати охолонути, розрізати на 4 частини.

Зелень дрібно порізати.

Для кляра: змішати борошно, пиво, жовтки, сіль, зелень, перець і добре збиті, з дрібкою солі, білки.

Розігріти на сковороді з високими стінками жир і протягом 6-8 хв з усіх боків обсмажити шматки курчат, попередньо вмочивши їх у кляр.

Готовим со вкусом - рецепты салатов с языком с фото.

Быстрые и легкие горячие блюда. Рецепты быстрых и легких блюд.

Салаты с фотоКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

Польские кухни мебель

Самые лудшие кулинарные сайты. Кулинарный сайт скачать фильм рататуй.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter