Курчата в пивному клярі
653
інгредієнти:
- Курча 2 шт.
- Борошно 160 г
- Пиво 250 г
- Яйце 2 шт.
- Петрушка (корінь)
- Селера (корінь)
- Зелень (петрушка, кріп)
- Цибуля зелeна
- Сіль
- Перець
- Майоран
Очистити та порізати коріння для бульйону. Вимити курчат. Залити їх разом з корінням холодною водою, посолити, довести до кипіння і варити 40 хв . Після цього курчат вийняти і дати охолонути, розрізати на 4 частини.
Зелень дрібно порізати.
Для кляра: змішати борошно, пиво, жовтки, сіль, зелень, перець і добре збиті, з дрібкою солі, білки.
Розігріти на сковороді з високими стінками жир і протягом 6-8 хв з усіх боків обсмажити шматки курчат, попередньо вмочивши їх у кляр.
Готовим со вкусом - рецепты салатов с языком с фото.
Быстрые и легкие горячие блюда. Рецепты быстрых и легких блюд.
Салаты с фотоКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Самые лудшие кулинарные сайты. Кулинарный сайт скачать фильм рататуй.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі