Курчата в ароматному маслі і гарнір із зеленого горошку з морквою

ДРУГІ СТРАВИ
1331 Курчата в ароматному маслі і гарнір із зеленого горошку з морквою
Курчата в ароматному маслі і гарнір із зеленого горошку з морквою Олія оливкова
інгредієнти:
  • Курчата - 2 шт
  • Лимон - 1 шт
  • Помідори чері - 4 шт
  • Олія оливкова (для маринаду) - 100 мл
  • Томати в´ялені (для маринаду) - 4 шт
  • Базилік (зелений, для маринаду) - 0,5 пучків.
  • Шавлія (свіжий, для маринаду) - 0,5 пучків.
  • Чебрець (свіжий, для маринаду) - 0,5 пучків.
  • Часник (для маринаду) - 2-3 зуб.
  • Сіль (і перець, для маринаду)
  • Горошок зелений (заморожений, для гарніру) - 200 г
  • Морква (для гарніру) - 5-6 шт

Курчата в ароматному маслі і гарнір із зеленого горошку з морквою інгредієнти Бажано взяти для цього рецепта маленьких курчат. Таких, що помістяться в долоні. Дуже зручно і красиво подавати їх порційно (але можна і велику курку замаринувати таким способом).

Курчата в ароматному маслі і гарнір із зеленого горошку з морквою Спочатку готуємо ароматну олію.

Змішати в блендері оливкову олію, в´ялені томати, базилік, шавлію, чебрець, часник, сіль, перець.

фото Курчата в ароматному маслі і гарнір із зеленого горошку з морквою Курчат посолити, поперчити, обмазати добре маринадом. Дати їм час промаринуватися, хоча б годину-дві.

Курчата в ароматному маслі і гарнір із зеленого горошку з морквою Курча Всередину кожної тушки покласти по два помідори чері і по дві часточки лимона, для аромату. Ніжки курчат зв´язати шпагатом.

Курчата в ароматному маслі і гарнір із зеленого горошку з морквою Лимон Викладаємо тушки у форму для запікання, або на деко, і ставимо у вже нагріту духовку (до 180 град. ) На 20 хвилин.

Курчата в ароматному маслі і гарнір із зеленого горошку з морквою Помідори черрі Поки курчата запікаються в духовці, готуємо гарнір.

Горошок відварити в киплячій воді хвилини три-чотири, моркву почистити і теж відварити 5-7 хвилин.

Потім покласти овочі в сковородку з оливковою олією (невелика кількість) і з гілочкою чебрецю (для аромату) і трохи підсмажити.

Подаємо курчат з гарніром порційно. До цієї страви добре подавати вино.

Салат парижскийРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте

Вкусные рецепты с фото - рецепт вкусной домашней колбасы. Рецепты Для Мультиварки.

Картошка В Мультиварке Рецепты - сирник рецепти фото.

Плов рецепт приготовленияРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты

Googl кулинарные рецепты сайт xoрошая. Сайты кулинарных рефератов.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter