Курчата в ароматному маслі і гарнір із зеленого горошку з морквою
- Курчата - 2 шт
- Лимон - 1 шт
- Помідори чері - 4 шт
- Олія оливкова (для маринаду) - 100 мл
- Томати в´ялені (для маринаду) - 4 шт
- Базилік (зелений, для маринаду) - 0,5 пучків.
- Шавлія (свіжий, для маринаду) - 0,5 пучків.
- Чебрець (свіжий, для маринаду) - 0,5 пучків.
- Часник (для маринаду) - 2-3 зуб.
- Сіль (і перець, для маринаду)
- Горошок зелений (заморожений, для гарніру) - 200 г
- Морква (для гарніру) - 5-6 шт
Бажано взяти для цього рецепта маленьких курчат. Таких, що помістяться в долоні. Дуже зручно і красиво подавати їх порційно (але можна і велику курку замаринувати таким способом).
Спочатку готуємо ароматну олію.
Змішати в блендері оливкову олію, в´ялені томати, базилік, шавлію, чебрець, часник, сіль, перець.
Курчат посолити, поперчити, обмазати добре маринадом. Дати їм час промаринуватися, хоча б годину-дві.
Всередину кожної тушки покласти по два помідори чері і по дві часточки лимона, для аромату. Ніжки курчат зв´язати шпагатом.
Викладаємо тушки у форму для запікання, або на деко, і ставимо у вже нагріту духовку (до 180 град. ) На 20 хвилин.
Поки курчата запікаються в духовці, готуємо гарнір.
Горошок відварити в киплячій воді хвилини три-чотири, моркву почистити і теж відварити 5-7 хвилин.
Потім покласти овочі в сковородку з оливковою олією (невелика кількість) і з гілочкою чебрецю (для аромату) і трохи підсмажити.
Подаємо курчат з гарніром порційно. До цієї страви добре подавати вино.
Салат парижскийРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Вкусные рецепты с фото - рецепт вкусной домашней колбасы. Рецепты Для Мультиварки.
Картошка В Мультиварке Рецепты - сирник рецепти фото.
Плов рецепт приготовленияРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Googl кулинарные рецепты сайт xoрошая. Сайты кулинарных рефератов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter