Курчата у гарбузі
- Гарбуз 1 шт.
- Курча 2 шт.
- Рис 50 г
- Яблукo 500 г
- Слива 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Маслo вершкове 100 г
- Зелень
- Сіль
Гарбуз помити, зрізати кришечку і очистити від м'якоті і насіння. Курчат вимити, висушити паперовим рушником, посолити і розрізати навпіл. У сковороді розігріти 1 ст. ложку вершкового масла і обсмажити курчат з усіх боків до утворення скориночки. Цибулю очистити і дрібно нашаткувати. Обсмажити в 1 ст. ложці вершкового масла до золотистого кольору. Яблука вимити, видалити серцевину і нарізати кубиками. Сливи очистити від кісточок і нарізати часточками. Рис відварити до готовності у підсоленій воді і змішати з цибулею.
Нагріти духовку до 200°С. У гарбуз покласти спочатку рис із цибулею, потім шматки курчат, а зверху - фрукти. Додати 1 ст. ложку вершкового масла. Накрити гарбуз зрізаною кришечкою і закріпити шпажками. Змастити гарбуз залишеним вершковим маслом, перекласти у форму для запікання і запікати протягом 2-3 годин. Готовий гарбуз викласти на тарілку і прикрасити оливками та зеленню.
Подавати гарячим.
http://recepti.biz.uaУзнай рецепт простых в приготовлении и невероятно вкусных закусок
Рецепты праздничных закусок с фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты для мультиварки, вкусно: рецепты пошагово с фото. Рецепты приготовления счастья.
Мультиварка Philips - рецепты пошаговые с фото. Пошаговые рецепты от шеф-повара.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter