Курчата у гарбузі

ДРУГІ СТРАВИ
979 Курчата у гарбузі
Фото - Курчата у гарбузі
інгредієнти:
  • Гарбуз 1 шт.
  • Курча 2 шт.
  • Рис 50 г
  • Яблукo 500 г
  • Слива 500 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Маслo вершкове 100 г
  • Зелень
  • Сіль

Гарбуз помити, зрізати кришечку і очистити від м'якоті і насіння. Курчат вимити, висушити паперовим рушником, посолити і розрізати навпіл. У сковороді розігріти 1 ст. ложку вершкового масла і обсмажити курчат з усіх боків до утворення скориночки. Цибулю очистити і дрібно нашаткувати. Обсмажити в 1 ст. ложці вершкового масла до золотистого кольору. Яблука вимити, видалити серцевину і нарізати кубиками. Сливи очистити від кісточок і нарізати часточками. Рис відварити до готовності у підсоленій воді і змішати з цибулею.

Нагріти духовку до 200°С. У гарбуз покласти спочатку рис із цибулею, потім шматки курчат, а зверху - фрукти. Додати 1 ст. ложку вершкового масла. Накрити гарбуз зрізаною кришечкою і закріпити шпажками. Змастити гарбуз залишеним вершковим маслом, перекласти у форму для запікання і запікати протягом 2-3 годин. Готовий гарбуз викласти на тарілку і прикрасити оливками та зеленню. 

Подавати гарячим.

http://recepti.biz.uaУзнай рецепт простых в приготовлении и невероятно вкусных закусок

Рецепты праздничных закусок с фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Рецепты для мультиварки, вкусно: рецепты пошагово с фото. Рецепты приготовления счастья.

Мультиварка Philips - рецепты пошаговые с фото. Пошаговые рецепты от шеф-повара.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter