Курчата тапака

ДРУГІ СТРАВИ
681 Курчата тапака
Фото - Курчата тапака
інгредієнти:
  • Курча 4 шт.
  • Часник 8 зуб.
  • Масло топлене 5 ст.л.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)

Випатрану і промиту тушку курчати розрізати уздовж грудок, розвернути тушку по надрізу, обсушити серветкою, обмазати з усіх боків розтертим часником, посипати сіллю, перцем і, виклавши на розігріту сковороду з маслом, накрити кришкою.

Покласти на кришку вантаж. Смажити на середньому вогні 20-30 хвилин.

Коли на одній стороні курча утвориться рум'яна шкірочка, перевернути його.

Перед подачею прикрасити гілочками зелені.

Для приготування часникового соусу розтовкти 3-4 часточки часнику, залити їх гарячим м'ясним або курячим бульйоном (півсклянки) і дати настоятися 2-3 години.

Салат радичио рецептыКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

Готовим со вкусом - первые блюда рецепт с фото.

http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты

Рецепты вкусных салатов на зиму из помидоровКулинарные рецепты. Праздничные подборки рецептов

Вкусные рецепты с фото: рецепты едим дома с юлией высоцкой. Классические и авторские рецепты.

Трактир Украинской кухни. Национальные блюда Украинской кухни.

ТутКулинарные рецепты с фотографиями от Стожар. Вкусно. Полезно. Просто

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter