Курчата тапака
- Курча 4 шт.
- Часник 8 зуб.
- Масло топлене 5 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Випатрану і промиту тушку курчати розрізати уздовж грудок, розвернути тушку по надрізу, обсушити серветкою, обмазати з усіх боків розтертим часником, посипати сіллю, перцем і, виклавши на розігріту сковороду з маслом, накрити кришкою.
Покласти на кришку вантаж. Смажити на середньому вогні 20-30 хвилин.
Коли на одній стороні курча утвориться рум'яна шкірочка, перевернути його.
Перед подачею прикрасити гілочками зелені.
Для приготування часникового соусу розтовкти 3-4 часточки часнику, залити їх гарячим м'ясним або курячим бульйоном (півсклянки) і дати настоятися 2-3 години.
Салат радичио рецептыКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Готовим со вкусом - первые блюда рецепт с фото.
http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты
Рецепты вкусных салатов на зиму из помидоровКулинарные рецепты. Праздничные подборки рецептов
Вкусные рецепты с фото: рецепты едим дома с юлией высоцкой. Классические и авторские рецепты.
Трактир Украинской кухни. Национальные блюда Украинской кухни.
ТутКулинарные рецепты с фотографиями от Стожар. Вкусно. Полезно. Просто
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter