Курчата та гриби по-осінньому
- Картопля (в мундирі) 20 шт.
- Опеньки 400 г
- Цибуля порей 1 шт.
- Сметана (жирна) 4 ст.л.
- Олія рослинна 3 ст.л.
- Зелень (кріп і петрушка) 2 ст.л.
- Спеції (сіль, білий перець) 1 ст.л.
- Грудка куряча 2 шт.
Гриби відварити 15 хвилин, а потім разом з цибулею обсмажити, додати сметану і 2-3 хвилини протушкувати.
Замаринувати шматочки порізаної грудки.
У глибоку миску налити оливкову олію 2-3 ст. ложки, сіль, цукор, перець, 2 ст. л. лимонного соку, 1 ст. л. паприки, 3-4 зубчики часнику.
Відварити (10 хвилин) невеликі бульби картоплі і очистити.
Викласти картоплю в деко, потім гриби і зверху шматочки грудки. Закрити фольгою і на 25 хвилин у гарячу духовку. Потім зняти фольгу і дати верху підрум'янитися ще 10 хвилин.
Банош рецепт с фото пошаговоКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепты для пароварки, вкусно - салат коктейль рецепты с фото. Поможем выйти замуж в Германию.
Отбивная куриная калорийность на 100 граммотбивная куриная
Рецепт приготовления сельдь под шубой. Рецепт приготовления сельдь иваси под шубой.
Новые салаты - новые рецепты салатов с фотографиями.
Рецепты салат морепродукты. Рецепт салата из лапши и морепродуктов.
Картошка В Мультиварке Рецепты - салат французский рецепт с фото. Осетинские пироги на заказ.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter