Курчата та гриби по-осінньому

ДРУГІ СТРАВИ
734 Курчата та гриби по-осінньому
Фото - Курчата та гриби по-осінньому
інгредієнти:
  • Картопля (в мундирі) 20 шт.
  • Опеньки 400 г
  • Цибуля порей 1 шт.
  • Сметана (жирна) 4 ст.л.
  • Олія рослинна 3 ст.л.
  • Зелень (кріп і петрушка) 2 ст.л.
  • Спеції (сіль, білий перець) 1 ст.л.
  • Грудка куряча 2 шт.

Курчат та гриби по осеніготовят інгредієнти Гриби відварити 15 хвилин, а потім разом з цибулею обсмажити, додати сметану і 2-3 хвилини протушкувати.

Курчат та гриби по осеніготовят Замаринувати шматочки порізаної грудки.

У глибоку миску налити оливкову олію 2-3 ст. ложки, сіль, цукор, перець, 2 ст. л. лимонного соку, 1 ст. л. паприки, 3-4 зубчики часнику.

фото Курчат і гриби по осеніготовят Відварити (10 хвилин) невеликі бульби картоплі і очистити.

Викласти картоплю в деко, потім гриби і зверху шматочки грудки. Закрити фольгою і на 25 хвилин у гарячу духовку. Потім зняти фольгу і дати верху підрум'янитися ще 10 хвилин.

Банош рецепт с фото пошаговоКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

Рецепты для пароварки, вкусно - салат коктейль рецепты с фото. Поможем выйти замуж в Германию.

Отбивная куриная калорийность на 100 граммотбивная куриная

Рецепт приготовления сельдь под шубой. Рецепт приготовления сельдь иваси под шубой.

Новые салаты - новые рецепты салатов с фотографиями.

Рецепты салат морепродукты. Рецепт салата из лапши и морепродуктов.

Картошка В Мультиварке Рецепты - салат французский рецепт с фото. Осетинские пироги на заказ.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter