Курчата "Montmorency" у вишневому соусі
- Курча 1500 г
- Вино червоне напівсолодке 1 скл.
- Вишня (консервована, свіжа або заморожена без кісточок) 1.5 скл.
- Сіль 2 ч.л.
- Перець чорний мелений
- Масло вершкове 4 ст.л.
- Крохмаль 2 ч.л.
Тушки курчат натерти сіллю і перцем і покласти у неглибоку каструлю з розтопленим вершковим маслом (2 ст. л.). Каструлю з курчатами поставити у попередньо нагріту до 190 градусів духовку доки курчата не підрум'яняться і не стануть м'якими (поливати виділеним соком, щоб вони не пригоріли). Готових курчат викласти на тарілку і накрити, щоб вони не охолонули.
Соус: залишений у жаровні сік злити у сотейник, додати вино і поставити на слабкий вогонь, щоб рідина трохи упарилася. Крохмаль розвести у 2 ст. л. води, і, розмішуючи влити у сотейник. Варити, доки крохмаль не загустіє, постійно помішуючи.
Потім покласти у соус вишню, 2 ст. л. вершкового масла і варити ще кілька хвилин (4-5 хв).
Курчат можна полити готовим соусом, якщо дуже велике курча, обробити на шматки і покласти у соус, протушкувати хвилин 5.
Подавати з рисом.
Салат с копченым мясом рецептРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Рецепт салат охотничий. Рецепт охотничий салат ветчина перец.
Салат с жареными грибами рецепт с фото оченьИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты тортов без выпечкиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Французская кухня рецепты с фотоПитомник французских бульдогов. Газета для изучающих французский
Пирог из тыквы без мукиПирог В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Салаты рецепты с фотоПривезем свежие продукты для салата и расскажем как приготовить
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter