Курча, запечене в духовці

ДРУГІ СТРАВИ
959 Курча, запечене в духовці
Фото - Курча, запечене в духовці
інгредієнти:
  • Курча 1 шт.
  • Лимон 1 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Паприка солодка 4 г
  • Імбир (мелений) 2 г
  • Карі 4 г
  • Вершки 30 мл
  • Майонез 150 г
  • Сухарі панірувальні 80 г
  • Масло вершкове 30 мл
  • Сіль
  • Сир твердий 150 г

Курча, запечений в духовці інгредієнти Курча обмазати соком лимона. Потім обтерти давленим часником, сіллю і приправами: карі, імбир, паприка. Нарізати сир невеликими скибочками і засунути їх під шкірку курчати.

Курча, запечений в духовціПокласти курча на деко, змащене олією. При бажанні можна застелити деко фольгою. Потім ниткою зав'язати ніжки і влити вершки у середину курчати. Далі рясно обмазати курча майонезом.

фото Курча, запечений в духовці Для того, щоб шар майонезу не "зліз" і для рум'янцю посипати курча панірувальними сухарями.

Курча, запечений в духовці Курча Поставити курча в духовку, розігріту приблизно до 140 градусів. Через хвилин 30-40 перевірити готовність. Проткнути ніжку до кістки - крові немає, значить курча готове.

Вкусные рецепты просто: рецепт свиной рульки от юлии высоцкой. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Осетинские пироги на заказ: салат с копченым мясом рецепт. Поможем выйти замуж в Германию.

Песочный пирог с яблоками рецептпесочный пирог с яблоками

Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепт пампушек с фото.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter