Курча, запечене в духовці
- Курча 1 шт.
- Лимон 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Паприка солодка 4 г
- Імбир (мелений) 2 г
- Карі 4 г
- Вершки 30 мл
- Майонез 150 г
- Сухарі панірувальні 80 г
- Масло вершкове 30 мл
- Сіль
- Сир твердий 150 г
Курча обмазати соком лимона. Потім обтерти давленим часником, сіллю і приправами: карі, імбир, паприка. Нарізати сир невеликими скибочками і засунути їх під шкірку курчати.
Покласти курча на деко, змащене олією. При бажанні можна застелити деко фольгою. Потім ниткою зав'язати ніжки і влити вершки у середину курчати. Далі рясно обмазати курча майонезом.
Для того, щоб шар майонезу не "зліз" і для рум'янцю посипати курча панірувальними сухарями.
Поставити курча в духовку, розігріту приблизно до 140 градусів. Через хвилин 30-40 перевірити готовність. Проткнути ніжку до кістки - крові немає, значить курча готове.
Вкусные рецепты просто: рецепт свиной рульки от юлии высоцкой. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Осетинские пироги на заказ: салат с копченым мясом рецепт. Поможем выйти замуж в Германию.
Песочный пирог с яблоками рецептпесочный пирог с яблоками
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепт пампушек с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter