Курча з овочами, тушковане у фользі
- Курка 1.2 кг
- Перець солодкий 2 шт.
- Помідор 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Сіль
- Перець
- Спеції
Тушку курчати посолити, поперчити, приправити і залишити на 20-30 хвилин.
Цибулю порізати півкільцями.
Помідори порізати великими скибочками.
Болгарський перець нарізати соломкою.
Моркву порізати тонкими кружечками.
Додати тонко порізаний часник.
Вистелити дно дека харчовою фольгою, укласти курча.
Засипати зверху різаними овочами.
Все акуратно і ретельно загорнути у фольгу, не допускаючи можливості просочування рідини.
Випікати в нагрітій до 200-220 градусів духовці протягом 1 години.
Готове курча акуратно викласти на велику тарілку, присипати тушкованими овочами, залити соком, що виділився, можна гарнірувати відвареною молодою картоплею, і прикрасити дрібнонарізаною зеленню.
Кулинарные рецепты от Tramontina - салат святковий рецепт. Рецепты блюд.
Торты без выпечкиПоставки тортов, хлеба, выпечки и др
Слипоны, сникерсы, оптовые цены: торт воздушный сникерс рецепт с фото. Рецепты тортов.
Рецепт пасхи. Рецепты на пасху.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter