Курча з овочами "Чи фань"
- Філе куряче (креветки, яловичина, свинина) 500 г
- Соєвий соус 4 ст.л.
- Вода (холодна) 0.75 скл.
- Олія рослинна 3 ст.л.
- Крохмаль кукурудзяний 3 ст.л.
- Імбир (мелений) 0.5 ч.л.
- Часник 2 зуб.
- Овочі (асорті, броколі, цукіні, горошок, гриби, солодкий перець, баклажан, цибуля) 0.5 кг
Замаринувати курку в суміші 1 ст. л. соєвого соусу, 1 ст. л. кукурудзяного крохмалю, часникові і імбирі. Нехай курка маринується протягом 15 хвилин.
З'єднати залишений соєвий соус, крохмаль і воду; відставити убік.
Нагріти половину олії у сковороді (краще брати вок) на середньо-сильному вогні. Додати нарізані смужками овочі і смажити в киплячій олії протягом 5 хвилин, потім видалити їх зі сковороди.
Вилити олію, що залишилася у сковороду, викласти курку і смажити 2 хвилини або до готовності.
Повернути в сковороду овочі до курки, додати суміш соєвого соусу з крохмалем і водою. Довести до кипіння, постійно помішуючи, кип'ятити протягом 1 хвилини.
Подавати гарячим з рисом.
Поможем выйти замуж в Германию: бите скло десерт рецепт.
Салат с морепродуктами рецептСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter