Курча у томатно-цибулевому соусі
- Курча 800 г
- Помідор 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Лимон 1 шт.
- Масло вершкове 1 ст.л.
- Олія рослинна
- Спеції (сіль, перець горошком, гострий перець)
- Бульйон курячий
- Спагеті
Шматочки курча посолити і обсмажити до золотистої скоринки у великій кількості олії.
Цибулю дрібно порізати. Обсмажити у вершковому маслі (паралельно із курчам).
Помідори обдати окропом і очистити від шкірки. Нарізати м'якоть невеликими шматочками.
Після того, як цибуля обсмажиться, додати помідори і трохи обсмажити все разом.
Отриманий томатно-цибулевий соус додати до курча.
Вичавити із лимона сік і полити ним курча, приправити горошинами чорного перцю.
Соус виходить досить густим, тому можна додати гарячої води або курячого бульйону до потрібної консистенції.
Можна додати гострий перець.
Тушкувати під кришкою 15-20 хв.
Подавати курча у томатно-цибулевому соусі, у якому воно тушкувалося.
На гарнір спагеті.
recepti.biz.uaВ комплект входит кулинарная книга с оригинальными рецептами вкусных блюд
Фотограф Елена Дерюгина - рецепти з фото.
Салат святковий рецептКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Кулинарные рецепты с пошаговым описаниемКулинарные блоги. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт Бисквита В Мультиварке - рецепт торта бисквит с фруктами.
Новогодние рецепты праздничных блюдИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Пирог из тыквы едим домаРецепты пирогов на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Микроволновка - плюсы и минусы: приготовление блюд в микроволновке.
Рецепты салат мимоза www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter