Курча у томатно-соєвому соусі
792
інгредієнти:
- Курка (стегно, гомілка) 4 шт.
- Майонез 100 г
- Соус (томатний, кетчуп) 100 г
- Часник 8 зуб.
- Соєвий соус 4 ст.л.
Ніжки розділити на стегно і гомілку, очистити від шкіри.
Часник почистити, розрізати уздовж або нарубати довільно.
Змішати майонез, томат і соєвий соус.
Додати часник.
Перемішати курку із соусом.
Залишити на півгодини-годину у холодильнику.
Викласти у форму для запікання.
Запікати приблизно 40-50 хвилин при 200-220 градусах. Слідкувати, щоб не підгоріло.
Рецепт шоколадного пудинга. Рецепт шоколадного пудинга на английском языке.
Рецепты пудингов для детейРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Купить Крем: крем из сгущенного молока. Консервное оборудование, Б4-КЗК.
Кулинарные сайты. Кулинарный сайт ирины.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі