Курча у соусі пепіторія
- Курча 1 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Перець червоний 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Горіхи (мигдальні і кедрові) 100 г
- Борошно 2 ст.л.
- Спеції (перець мелений, шафран, сіль, лавровий лист)
- Яйце 2 шт.
- Хліб (черствий)
- Олія оливкова 50 мл
- Вино 100 мл
Тушку курчати порізати на шматочки, обваляти у борошні.
Обсмажити на олії.
На дно широкої каструлі налити олію, обсмажити цибулю, червоний перець, часник, додати обсмажені шматки курча, залити бульйоном.
Тушкувати на повільному вогні 20 хв.
Приготувати соус: у ступці потовкти підсушені горішки, додати шматочок обсмаженого хліба.
Додати варені жовтки, довести масу до однорідного стану.
Долити потроху бульйон, перемішати.
Долити вино.
Масу вилити у каструлю.
Додати спеції, посолити і варити у соусі ще хвилин 15.
Подавати гарячим, поливши соусом і прикрасивши шматочками білка.
Курсы Польского языка в Днепре - польская выпечка рецепты.
Салат з омлетом копченою куркоюКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Семена подсолнечника - салаты с семечками подсолнуха. Приготовьте полезные салаты.
Салат с жареными грибами и кукурузой рецептКлассические и оригинальные рецепты салатов с пошаговыми фото
Поможем выйти замуж в Германию: арахисовое масло рецепт.
Рецепты к Рождеству http://recepti.biz.ua
Рецепт домашнего печенья на смальцеРецепты и советы
Как делать розочки из крема для украшения тортов www.recepti.biz.ua
Сайт элеатронной кулинарной книги. Кулинарных сайтов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter