Курча у медово-імбирному соусі по-китайськи
- Філе куряче 1 кг
- Олія
- Крохмаль кукурудзяний 4 ст.л.
- Борошно 0.25 скл.
- Розпушувач тіста 1 ч.л.
- Вода (мінеральна із газом) 0.5 скл.
- Яйце 1 шт.
- Білок яєчний 1 шт.
- Сіль 1.5 ч.л.
- Олія кунжутна 2 ч.л.
- Імбир (тертий корінь або сухий порошок) 1 ч.л.
- Часник 3 ст.л.
- Вода 0.5 скл.
- Кунжут (білий)
- Мед 3 ст.л.
- Оцет (рисовий або оцет для суші, або із білого вина) 1 ч.л.
У великій ємності змішати всі компоненти для кляра (4 ст. л. крохмалю, борошно, розпушувач, мінеральна вода, яйце, білок, 0,5 ч. л. солі). Викласти у кляр шматочки філе 3х3 см, перемішати (шматочки повинні покриватися кляром повністю) і залишити на 30 хвилин.
Нагріти фритюр. Обсмажувати шматочки із кляром до готовності (близько 2 хвилин).
Викладати на серветку для вбирання зайвої олії.
Приготувати соус. Всі компоненти повинні бути заздалегідь оброблені і викладені поряд з плитою.
Нагріти у сковороді кунжутну олію, викласти часник та імбир, обсмажувати близько 30 секунд. Додати мед, 1 ч. л. солі, оцет і воду, розмішати. Зверху вилити розмішану 1 ч. л. крохмалю в 1 ч. л. води і протушкувати близько 2 хвилин, помішуючи.
Викласти курча в готовий соус, розмішати.
Посипати кунжутним насінням.
Гарнірувати білим рисом або фунчезою.
Доставка готовой еды на неделю: украинская кухня доставка. Рецепт: Борщ.
Украшение тортов: рецепты украшения для тортов. Безумно вкусные рецепты блюд.
Рецепт имбирного напитка - рецепт приготовления салата мимоза.
Салат с сердцем и горошком рецепт с фотоМясных, фруктовых и экзотических салатов
Магазин Хенд Мейд Украина - торт вышиванка рецепт. Всегда круглосуточно. Мечта.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: салат из брокколи рецепты.
Рецепты пасхиПраздничный стол к Пасхе
Рецепты американской кухни с фотоРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
http://recepti.biz.uaхолодные закуски из лаваша
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты с мидиями с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter