Курча у маринаді з кінзи
- Курча 1 шт.
- Кінза 2 пуч.
- Перець чорний 2 ч.л.
- Сіль (морська) 2 ч.л.
- Часник 3 зуб.
- Сік лимона 2 ст.л.
Курча вимити, розрізати і зробити кілька неглибоких надрізів, щоб маринад краще увібрався.
Кінзу вимити, часник очистити, змішати із сіллю і чорним перцем. Подрібнити все у блендері. Перекласти у миску і додати лимонний сік та олію. Ретельно перемішати.
Обмазати шматки курча маринадом, злегка втираючи його у м'ясо. Накрити харчовою плівкою і поставити у холодильник на 2 години. Потім вийняти з холодильника і залишити ще на 30 хвилин при кімнатній температурі. Промокнути паперовим рушником зайву рідину.
Випікати в духовці 30-40 хвилин.
www.recepti.biz.uaВкусные и полезные салаты для стройной фигуры. Блюда от диетолога. Читайте
Рецепт Киевского торта. Рецепт Киевский торт.
Кулинарные рецепты с фотографиями - рецепты юлии высоцкой. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепт салат мимоза. Рецепт приготовления салат мимоза.
Рецепт торт наполеонКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter