Курча у маринаді із кислого молока із приправою карі і гарніром із молодої кукурудзи
799
інгредієнти:
- Курча (бройлер) 1 шт.
- Кисляк (кисле молоко) 200 мл
- Карі
- Кукурудза 4 шт.
Курочку промити, обробити на порційні шматки, залити кисляком, поставити у холодильник мінімум на 12 годин. Кисляк не зливати, а обсмажити у ньому курку, потім додати карі, продовжуючи обсмажувати (хвилин 20). Відварити у підсоленій воді, попередньо очищену і помиту кукурудзу.
Готовим со вкусом - кулинария блюда из печени. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Кулинарные рецепты от Tramontina - семга запеченная с картофелем в духовке.
http://recepti.biz.ua рецепт салата из морепродуктов
Духовые шкафы Bosch: блюда из картофельного пюре в духовке.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі