Курча у маринаді із кислого молока із приправою карі і гарніром із молодої кукурудзи

ДРУГІ СТРАВИ
750 Курча у маринаді із кислого молока із приправою карі і гарніром із молодої кукурудзи
Фото - Курча у маринаді із кислого молока із приправою карі і гарніром із молодої кукурудзи
інгредієнти:
  • Курча (бройлер) 1 шт.
  • Кисляк (кисле молоко) 200 мл
  • Карі
  • Кукурудза 4 шт.

Курочку промити, обробити на порційні шматки, залити кисляком, поставити у холодильник мінімум на 12 годин. Кисляк не зливати, а обсмажити у ньому курку, потім додати карі, продовжуючи обсмажувати (хвилин 20). Відварити у підсоленій воді, попередньо очищену і помиту кукурудзу.

Готовим со вкусом - кулинария блюда из печени. Рецепты для хлебопечки, вкусно.

Кулинарные рецепты от Tramontina - семга запеченная с картофелем в духовке.

http://recepti.biz.ua рецепт салата из морепродуктов

Духовые шкафы Bosch: блюда из картофельного пюре в духовке.