Курча у квасі
- Курча 1 шт.
- Бульйoн 300 мл
- Сметана 200 г
- Помідор 4 шт.
- Квас 3 ст.л.
- Борошно 1 ст.л.
- Часник 4 зуб.
- Спеції (сіль, перець)
- Масло (топлене) 2 ст.л.
Курча розрубати на дві половинки, промити, обсушити.
Натерти зверху і зсередини сіллю, перцем, часником.
У двох столових ложках топленого масла підсмажити до золотистого кольору.
Перекласти у каструлю, влити півтори склянки бульйону, посолити, поперчити.
На маленькому вогні варити 0,5 години.
У маслі, що залишилося після обсмажування курча, спасерувати віджату м'якоть чотирьох червоних помідорів. Заправити сіллю, перцем, варити 10 хвилин.
Влити три столові ложки квасу, довести до кипіння, покласти курча, дати закипіти.
Влити склянку сметани, збовтати із підсмаженим борошном, і варити 5 хвилин.
Потім зняти з вогню.
Подати курча під соусом із розсипчастою кашею, обсипавши рубаною зеленню кропу або рубаним часником і прикрасивши дольками помідорів.
ЗдесьПраздничное агентство. Праздничная компания
recepti.biz.ua рецепты Рыбных салатов
Рецепты салатов из моркови с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Творог интернет-магазин - печенье из творога розочки. Доставка готовой еды на неделю.
Овощные салаты рецепты с фото recepti.biz.ua
Сальса рецепт с фото на зимуПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Простые рецепты вкусных салатов: мимоза салат рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter