Курча, тушковане у квасі
805
інгредієнти:
- Курча
- Цибуля ріпчаста
- Олія рослинна
- Сіль
- Квас 1.5 скл.
Ніжку розрізати, натерти сіллю.
Цибулю порізати кільцями.
Обсмажити курку у соняшниковій олії до утворення золотистої скоринки.
Додати цибулю, обсмажити до прозорості.
Влити квас і тушкувати курча під кришкою доки майже увесь квас не випарується (35-40 хвилин). На гарнір можна подати овочі, рис або кашу.
Рецепты для пекарни: рецепт салата вкуснятина. Рецепты салатов на любой вкус.
Рецепты салатов с морепродуктами. Салат из морепродуктов рецепт.
Киста почки. Эффективное лечение: как приготовить почки говяжьи. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты блюд для приготовления в микроволновке. Рецепты приготовления блюд в микроволновке.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі