Курча табака
- Курка
- Сіль
- Перець
- Часник
Курочку помити, розрізати по грудях (тільки спереду). Натерти сіллю, перцем, часником. Можна залишити на кілька годин промаринуватися.
Розкласти курку спинкою догори і гарно відбити, щоб тушка стала якомога більш плоскою.
Нагріти у сковорідці невелику кількість олії. Покласти на сковороду шкіркою вниз.
Спорудити гніт. Узяти сковороду меншого діаметру і зверху поставити каструлю з водою.
Смажити на кожній стороні на великому вогні по 15 хвилин.
Якщо курка не просмажилася за даний час, можна перевернути її ще раз, але стежити щоб не пригоріла. На гарнір можна подати смажену картоплю, овочі.
Рецепти з фото в мультиваркеЗапеканка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Скачать картинки Спартак recepti.biz.ua
recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
www.recepti.biz.ua рецепты консервирования салата из моркови
Рецепты пошагово с фотоРецепты Мультиварка Пошагово. Авторские рецепты
Подкиньте рецепт салата с морепродуктами http://recepti.biz.ua
recepti.biz.uaПроизводство майонеза
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter