Курча "Табака"

ДРУГІ СТРАВИ
609 Курча "Табака"
Фото - Курча
інгредієнти:
  • Курча 1 шт.
  • Сіль 10 г
  • Перець чорний (мелений) 5 г
  • Часник 5 зуб.
  • Зелень (петрушки й кропу) 1 пуч.
  • Олія рослинна
  • Перець червоний пекучий 2 г

Курча покласти на стіл і гарно відбити молоточком.

Натерти сіллю, чорним і червоним перцем.

Покласти на добре розігріту сковороду, змащену невеликою кількістю олії і зверху поставити гніт. Смажити із кожної сторони по 15-20 хвилин.

Потім зняти курча зі сковороди, якщо є рідина, злити. У цю ж сковороду налити 5 столових ложок води, дрібно нарубати зелень, вичавити часник і укинути у киплячу на сковороді воду (сковорода повинна бути на повільному вогні). Через 2 хвилини покласти у сковороду курча і обсмажити по 2 хвилини з кожного боку. 

 

 

Салаты из жареных грибов опятаИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Обеденные Столы и Стулья - салати до святкового столу. Столы и стулья для кухни,гостиной.

Рецепты салатов на любой вкус: салат белоцерковский рецепт.

Рецепт салата вкуснятинаКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

Рецепты Для Мультиварки - рецепты едим дома с юлией высоцкой. Классические и авторские рецепты.

www.recepti.biz.uaРецепты и советы. Кулинарные рецепты

Рецепты Польская кухня. История Польской кухни и традиционные блюда.

Рецепты американской кухни. Американско-мексиканская кухня койот.

Рецепт крема заварной. Заварной крем рецепт эклер.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter