Курча "Табака"
- Курча 1 шт.
- Сіль 10 г
- Перець чорний (мелений) 5 г
- Часник 5 зуб.
- Зелень (петрушки й кропу) 1 пуч.
- Олія рослинна
- Перець червоний пекучий 2 г
Курча покласти на стіл і гарно відбити молоточком.
Натерти сіллю, чорним і червоним перцем.
Покласти на добре розігріту сковороду, змащену невеликою кількістю олії і зверху поставити гніт. Смажити із кожної сторони по 15-20 хвилин.
Потім зняти курча зі сковороди, якщо є рідина, злити. У цю ж сковороду налити 5 столових ложок води, дрібно нарубати зелень, вичавити часник і укинути у киплячу на сковороді воду (сковорода повинна бути на повільному вогні). Через 2 хвилини покласти у сковороду курча і обсмажити по 2 хвилини з кожного боку.
Салаты из жареных грибов опятаИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Обеденные Столы и Стулья - салати до святкового столу. Столы и стулья для кухни,гостиной.
Рецепты салатов на любой вкус: салат белоцерковский рецепт.
Рецепт салата вкуснятинаКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рецепты Для Мультиварки - рецепты едим дома с юлией высоцкой. Классические и авторские рецепты.
www.recepti.biz.uaРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Рецепты Польская кухня. История Польской кухни и традиционные блюда.
Рецепты американской кухни. Американско-мексиканская кухня койот.
Рецепт крема заварной. Заварной крем рецепт эклер.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter