Курча табака
847
інгредієнти:
- Курка
- Часник
- Перець
- Сіль
- Кетчуп
- Бульйон (курячий)
Розрізати курку уздовж грудки, добре відбити, натерти сіллю, перцем, тeртим часником. Покласти під прес. Маринувати майже добу у холодильнику.
На сковороді під пресом на невеликому вогні обсмажити по 20-30 хвилин з обох сторін.
У якості соусу у кетчуп додати часник, залити курячим бульйоном, довести до кипіння. Настояти приблизно годину.
Рецепты вкусных мясных салатовРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Салаты с брокколиМясных, фруктовых и экзотических салатов
Готовим со вкусом: рецепты американской кухни с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты с филе курицы с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
recepti.biz.uaКулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі