Курча табака
1002
інгредієнти:
- Курча 1 шт.
- Масло топлене 1.5 ст.л.
- Сіль
- Перець
Підготовлену, випатрану тушку курча надрізати уздовж черевця, розгорнути і злегка відбити так, щоб тушка отримала плоску форму.
Заправити ніжки тушки у "кишеньку", а крильця підігнути до спинки.
Посолити, поперчити з обох сторін. Розігріти сковороду із топленим маслом, покласти на неї підготовлену тушку, закрити кришкою і помістити поверх неї вантаж. Смажити на середньому вогні 15-20 хвилин, а потім перевернути і смажити до готовності (приблизно ще 15-20 хвилин).
На гарнір подати смажену картоплю.
Рецепты Для Мультиварки: рецепт свиной рульки от юлии высоцкой. Простые рецепты блюд.
Рецепты Для Мультиварки: семга запеченная с картофелем в духовке. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі