Курча по-замбезійськи

ДРУГІ СТРАВИ
673 Курча по-замбезійськи
Фото - Курча по-замбезійськи
інгредієнти:
  • Курча 1 шт.
  • Кокос 1 шт.
  • Сіль (велика)
  • Часник 8 зуб.
  • Лавровий лист 1 шт.

Курча по-Замбезійська інгредієнти Підготувати курча, промити холодною водою, дати воді стекти. Розрізати уздовж грудного хряща і розкрити тушку.

Дрібно посікти часник, перетерти його із неповною столовою ложкою крупної солі, додати подрібнений лавровий лист. Натерти цією сумішшю тушку курча і залишити.

Курча по-Замбезійська Підготувати кокос, розбити, вийняти м'якоть, гострим ножем зрізати із м'якоті кокоса коричневу оболонку.

фото Курча по-Замбезійська Білу м'якоть промити і натерти на дрібній тертці. У кокосову стружку додати 125 мл окропу, дати постояти 5 хвилин, потім додати 125 мл холодної води.

Курча по-Замбезійська Курча Вимішати руками до стану напіврідкої пюреподібної суміші.

Курча по-Замбезійська Кокос Занурити курча у кокосову суміш і розподілити кокосові пластівці рівно по тушці. Залишити маринуватися 30 хвилин.

Обережно вийняти курча з маринаду і помістити на грати для гриля.

Курча по-Замбезійська Сіль Для ідеального гриля потрібне вугілля.

Готувати при максимальному розігріві. Час від часу виймати курча і обмазувати залишком кокосової суміші, щоб не засохло.

Сервірувати з овочевим салатом і відвареним розсипчастим рисом.

Поилки для домашней птицы - салати з курячого мяса. Вкуснейшие рецепты тут.

Рецепт салата курица в перьяхКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

Мясной салат слоями recepti.biz.ua

Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепт салата с каперсами.

Пасхальные рецепты - рецепты пасхи. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Осетинские пироги Три Пирога - пирог песочный с яблоками.

Поилки для домашней птицы: салат с курицей.

Рецепт салата тещин язык. Рецепт салата на немецком языке.

ЗдесьИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

http://recepti.biz.ua рецепты кофе эспрессо

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter