Курча по-умбрийськи
- Курка (ніжки і крильця) 16 шт.
- Квасоля (біла у томатному соусі) 400 г
- Бекон 150 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 1 зуб.
- Селера (стебло) 1 шт.
- Винo біле сухе 100 мл
- Помідор (у власному соку, очищений) 400 г
- Цукор 1 ч.л.
- Розмарин (гілочка) 1 шт.
- Лавровий лист 1 шт.
Цибулю і часник очистити, подрібнити. Селеру вимити, дрібно нарізати. Розігріти у глибокій сковороді половину олії і обсмажити овочі на середньому вогні 8 хв.
Бекон нарізати невеликими шматочками, додати у сковороду і готувати, помішуючи, 5 хв. Шумівкою перекласти овочі та бекон у миску, відставити.
Курячі ніжки і крильця вимити, ретельно обсушити. Влити у сковороду олію, що залишилася, обсмажити шматки курки по 4 хв із кожного боку. Приправити сіллю.
Влити вино. Готувати на сильному вогні, періодично помішуючи, доки вся рідина повністю не випарується.
Додати томати, цукор, листочки розмарину і лавровий лист. Влити 100 мл холодної води, перемішати і довести до кипіння.
Повернути у сковороду овочі і бекон. Додати консервовану квасолю у томатному соусі, перемішати. Готувати під кришкою 10 хв.
Рецепт похудения в одной капсуле - рецепти святкових закусок.
Залы для мероприятий до 1000 чел: мясные блюда для фуршета.
www.recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Салат слоеный с Курицей. Салат Курица на горошине.
Рецепты пудингов для детей от годаКулинарные рецепты
Фирменные кульков для магазинов. Изготовление кульков с логотипом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter