Курча по-тосканськи

ДРУГІ СТРАВИ
968 Курча по-тосканськи
Фото - Курча по-тосканськи
інгредієнти:
  • Філе куряче 1 кг
  • Часник 3 зуб.
  • Сіль 0.5 ч.л.
  • Сік лимона 1 шт.
  • Олія оливкова 1 ст.л.
  • Розмарин свіжий 1 ст.л.
  • Базилік сушений 0.5 ч.л.
  • Цедра лимонна 1 ст.л.
  • Перець чорний
  • Цукор 0.5 ч.л.

Курча по-тоськанські інгредієнти Укласти куряче філе у ємність із кришкою в один ряд. Подрібнити часник, змішати його із сіллю і натерти філе.

Змішати у мисці лимонний сік, цедру, олію, розмарин, базилік і цукор.

Курча по-тоськанські Покрити цією сумішшю філе. Зверху трохи поперчити.

фото Курча по-тоськанські Закрити ємність кришкою, поставити у прохолодне місце на ніч.

Духовку розігріти до 180 градусів. Запікати філе до готовності (близько 40 хвилин). Нагріти гриль і тримати ще хвилин 5, до легкої золотої шкірки. 

Гарнірувати картопляним пюре.

Столы и стулья Аэро (Aero) купить: салати до святкового столу. Рецепты салатов на любой вкус.

Рецепты Приготовления: салаты с морепродуктов рецепты.

Пошаговые рецепты от шеф-повара: рецепты пошаговые с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter