Курча по-тосканськи
968
інгредієнти:
- Філе куряче 1 кг
- Часник 3 зуб.
- Сіль 0.5 ч.л.
- Сік лимона 1 шт.
- Олія оливкова 1 ст.л.
- Розмарин свіжий 1 ст.л.
- Базилік сушений 0.5 ч.л.
- Цедра лимонна 1 ст.л.
- Перець чорний
- Цукор 0.5 ч.л.
Укласти куряче філе у ємність із кришкою в один ряд. Подрібнити часник, змішати його із сіллю і натерти філе.
Змішати у мисці лимонний сік, цедру, олію, розмарин, базилік і цукор.
Покрити цією сумішшю філе. Зверху трохи поперчити.
Закрити ємність кришкою, поставити у прохолодне місце на ніч.
Духовку розігріти до 180 градусів. Запікати філе до готовності (близько 40 хвилин). Нагріти гриль і тримати ще хвилин 5, до легкої золотої шкірки.
Гарнірувати картопляним пюре.
Столы и стулья Аэро (Aero) купить: салати до святкового столу. Рецепты салатов на любой вкус.
Рецепты Приготовления: салаты с морепродуктов рецепты.
Пошаговые рецепты от шеф-повара: рецепты пошаговые с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі