Курча по-мисливськи

ДРУГІ СТРАВИ
805 Курча по-мисливськи
Фото - Курча по-мисливськи
інгредієнти:
  • Курча 1 шт.
  • Олія оливкова 50 г
  • Масло вершкове 25 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Часник 4 зуб.
  • Шавлія (суха) 1 ст.л.
  • Помідори у власному соку 350 г
  • Вино (біле сухе) 1 скл.
  • Винний оцет 2 ст.л.
  • Розмарин 0.5 ч.л.
  • Оливки чорні без кісточок 12 шт.
  • Зелень (кріп + петрушка)
  • Спеції (сіль, суміш перців)
  • Курячий бульйон 1 скл.

Циплeнок по-мисливські інгредієнти На суміші масла та олії спасерувати порізану півкільцями цибулю, дрібно рубаний часник (2 зуб.) і шавлію.

Циплeнок по-мисливські Курча помити, порізати на порційні шматки. Обсмажити злегка з двох сторін.

фото Циплeнок по-мисливські Влити 1 скл. вина і випарувати його. Додати порізані томати разом із соком і 1 скл. курячого бульйону. Посолити, поперчити і тушкувати під кришкою 20-25 хвилин.

Циплeнок по-мисливські Курча Приготувати суміш з оцту (винного), розмарину і пропущеного через прес часнику.

Циплeнок по-мисливські Олія оливкова Вилити цю суміш до курча і ще тушкувати 5-7 хвилин. Вимкнути плиту. Додати порізані оливки і дрібно посічену зелень.

Салат з плавленим сиром яйцемМясных, фруктовых и экзотических салатов

Рецепты тортов без выпечки на день рожденияЕдим и не толстеем! Кекс из творога, галеты со сливами! Узнайте рецепт

Рецепт приготовления плов с бараниной. Рецепт приготовления плов по узбекски.

Рецепты с фото - салат французский рецепт с фото.

Рецепты салатов с каперсами с фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter