Курча по-мисливськи
- Курча 1 шт.
- Олія оливкова 50 г
- Масло вершкове 25 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 4 зуб.
- Шавлія (суха) 1 ст.л.
- Помідори у власному соку 350 г
- Вино (біле сухе) 1 скл.
- Винний оцет 2 ст.л.
- Розмарин 0.5 ч.л.
- Оливки чорні без кісточок 12 шт.
- Зелень (кріп + петрушка)
- Спеції (сіль, суміш перців)
- Курячий бульйон 1 скл.
На суміші масла та олії спасерувати порізану півкільцями цибулю, дрібно рубаний часник (2 зуб.) і шавлію.
Курча помити, порізати на порційні шматки. Обсмажити злегка з двох сторін.
Влити 1 скл. вина і випарувати його. Додати порізані томати разом із соком і 1 скл. курячого бульйону. Посолити, поперчити і тушкувати під кришкою 20-25 хвилин.
Приготувати суміш з оцту (винного), розмарину і пропущеного через прес часнику.
Вилити цю суміш до курча і ще тушкувати 5-7 хвилин. Вимкнути плиту. Додати порізані оливки і дрібно посічену зелень.
Салат з плавленим сиром яйцемМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепты тортов без выпечки на день рожденияЕдим и не толстеем! Кекс из творога, галеты со сливами! Узнайте рецепт
Рецепт приготовления плов с бараниной. Рецепт приготовления плов по узбекски.
Рецепты с фото - салат французский рецепт с фото.
Рецепты салатов с каперсами с фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter