Курча по-мексиканськи
- Курча (куряче філе) 1.2 кг
- Цибуля (велика) 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Перець гострий мелений (чилі) 1 ч.л.
- Чебрець сушений 1 ч.л.
- Томатне пюре (томатний соус) 500 г
- Цукор 1 ч.л.
- Сіль 0.5 ч.л.
- Вода 1 скл.
Курча розрізати на 4 частини. Куряче філе нарізати кубиками 1,5-2 см. Посолити, поперчити, обсмажити на олії. Окремо обсмажити на олії дрібно нарізану цибулю до золотистого кольору, додати часник. Додати до цибулі томатне пюре (томатний соус), мелений гострий перець чилі, чебрець, 1 склянку води. Довести до кипіння, додати 1/2 ч. л. солі і 1/2-1 ч. л. цукру. Покласти в соус обсмажене курча (філе) і тушкувати все разом хвилин 10 під кришкою на слабкому вогні.
Подавати з картопляним пюре.
Кулинарные рецепты: кулинарные рецепты с пошаговым описанием. Готовим со вкусом.
Арахисовое масло рецептУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Рецепты для мультиварки, вкусно: рецепты бездрожжевого теста для хлеба.
Рецепт Бисквита В Мультиварке: рецепти гарячих страв. Диета: рецепты для похудения.
www.recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Таких салатов вы не еще ели - рецепты салатов с фото. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter