Курча по-корсиканськи
788
інгредієнти:
- Філе куряче 400 г
- Картопля 6 шт.
- Помідор 3 шт.
- Оливки (чорні, без кісточок) 20 шт.
- Коньяк 70 мл
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець
Куряче філе порізати на шматочки приблизно 5х5 см. Картоплю почистити і порізати на 4 частини, якщо маленька і на 8, якщо велика. Помідори порізати так само як і картоплю. Оливки розрізати навпіл. На розігріту у сковорідці олію викласти куряче філе і обсмажити до золотистого кольору, потім картоплю і обсмажити ще хвилин 10. Потім викласти помідори і оливки, залити коньяком, посолити, поперчити і тушкувати під кришкою до готовності (хвилин 30).
Крем для торта из йогурта и сгущенкиКремы, маски, шампуни, духи, средства для похудения и другое
ТутТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Домашний майонез рецепт поваренокРастительные и животные масла, жир, майонез, семена и пр
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі