Курча по-королівськи
- Грудка куряча 5 шт.
- Перець болгарський (зелений) 3 шт.
- Гриби (свіжі) 150 г
- Вершки 1 скл.
- Масло вершкове 3 ст.л.
- Вино біле сухе 4 ст.л.
- Сіль, перець, приправа
- Жовтoк яєчний
Курячі грудки нарізати вузькими смужками і обсмажити до повної готовності.
Перець нарізати вузькими смужками і тушкувати в маслі на слабкому вогні, потім додати нарізані часточками гриби, посолити і тушкувати до готовності.
Влити вершки, нехай покипить, потім занурити нарізані вузькими смужками тушковані курячі грудки без шкірки і приправити перцем.
Жовток розмішати із вином і полити готову страву.
Поставити у духовку для утворення скоринки.
Торт на день народження дитин рецептиСвадебные, праздничные, корпоративные и детские торты
Как приготовить летний салат: салаты с перепелиными яйцами рецепты.
Салат кучками со свеклойРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Готовим со вкусом: кулинарные рецепты с пошаговым описанием. Кулинарные рецепты.
Очень вкусные рецепты борща: рецепт борща украинского. Простые рецепты блюд.
Салат с Курицей и апельсинами рецепт отзывыСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Лучшие рестораны Киева Украинская кухня www.recepti.biz.ua
Кулинарные рецепты от Tramontina - блины с грибами рецепт с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter