Курча по-індійськи
- Курча 250 г
- Масло вершкове 30 г
- Борошно 10 г
- Цибуля ріпчаста 15 г
- Паприка 7 г
- Перець чорний 4 г
- Яблуко 20 г
- Рис 50 г
- Карі
- Сіль
У добре розігрітий казан з вершковим маслом викласти рублене на великі шматки курча (попередньо натерти його сіллю, карі). Обсмажити до золотавої скоринки й вийняти.
У тому ж маслі обсмажити дрібним кубиком цибулю, там же спасерувати борошно, додати паприку, залити, повільно помішуючи, водою або бульйоном, посолити і поперчити. Довести соус до слабкого загустіння. В отриманий соус викласти шматочки курча, солодкі яблука, нарізані скибочками і тушкувати до готовності курча.
Викласти на тарілку курча, полити протертим соусом, гарнірувати індійським пловом або рисом.
Рецепты из капусты: капуста пелюстка рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Як варити уху з голови рибияк варити уху
Срочное фото. Срочная полиграфия: кулинария с пошаговыми фотографиями.
Рецепты салатов на любой вкус: рецепты салатов с языком с фото. Готовим со вкусом.
Салаты на праздничный стол с фото - салати з крабовими паличками рецепти.
Салаты с заправкойМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепты салат язык. Язык говяжий рецепт салат.
recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter