Курча по-французьки
- Курча 1 шт.
- Печериці 50 г
- Фуагра 40 г
- Масло вершкове 10 г
- Фонд курячий 50 г
- Петрушка 10 г
- Сібулет 10 г
- Керфель 10 г
Курча обробити навпіл, прибрати кістки. Потім фарширувати фуагра. На сковороді обсмажити курча на вершковому маслі з додаванням солі і перцю до золотистого кольору. Запекти в духовці до готовності.
Почистити печериці, нарізати кружечками і викласти на тарілку.
Для соусу: вершки налити на розігріту сковороду, випарити, потім додати пармезан.
Коли курча готове, викласти його на тарілку. Подавати з картопляним пюре. Печериці полити соусом, прикрасити петрушкою, сібулетом і керфелем.
recepti.biz Рецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Рецепты приготовления плова на костре. Рецепт узбекского приготовления плова.
Мюзикл Баллада о маленьком сердце - пляцки рецепти фото. Рецепты приготовления блюд.
Рецепт мясного салата фото тут
Салат-коктейль из языка рецепт. Рецепт салат с языком.
recepti.biz.ua рецепт салата из морепродуктов
Кулинарные рецепты от Tramontina - мимоза рецепт салата.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter