Курча по-французьки

ДРУГІ СТРАВИ
696 Курча по-французьки
Фото - Курча по-французьки
інгредієнти:
  • Курча 1 шт.
  • Печериці 50 г
  • Фуагра 40 г
  • Масло вершкове 10 г
  • Фонд курячий 50 г
  • Петрушка 10 г
  • Сібулет 10 г
  • Керфель 10 г

Курча обробити навпіл, прибрати кістки. Потім фарширувати фуагра. На сковороді обсмажити курча на вершковому маслі з додаванням солі і перцю до золотистого кольору. Запекти в духовці до готовності.

 

Почистити печериці, нарізати кружечками і викласти на тарілку. 

Для соусу: вершки налити на розігріту сковороду, випарити, потім додати пармезан. 

Коли курча готове, викласти його на тарілку. Подавати з картопляним пюре. Печериці полити соусом, прикрасити петрушкою, сібулетом і керфелем.

recepti.biz Рецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте

Рецепты приготовления плова на костре. Рецепт узбекского приготовления плова.

Мюзикл Баллада о маленьком сердце - пляцки рецепти фото. Рецепты приготовления блюд.

Рецепт мясного салата фото тут

Салат-коктейль из языка рецепт. Рецепт салат с языком.

recepti.biz.ua рецепт салата из морепродуктов

Кулинарные рецепты от Tramontina - мимоза рецепт салата.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter